reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Piekne dzieciaczki postepy robia.
moja ostatnio wciaz podnosi nogi do gory i oglada sobie stopy - a dzis nawet udalo jej sie jedna zlapac :)

A+T moja tez juz chyta ale tylko lewa i czasem musze jej pomoc:) z tym dzwiganiem to najgorsze jest to jak ja zapakuje w rozka na drzemke a ta sie podnosi albo jak jet na boku to boikiem sie dzwiga:( czasem martwie sie czy to co robi jest normalne ale jak juz bylam w szpitalu to mowili mi ze szybciutkos ie rozwija i jest bardzo silna:) no i jak czytam ze wasze dzieciaczki tez juz takie wygimnastykowane to strach przechodzi:) Co do chwytania doskonale sobie radzi i juz napewno nie przez przypadek:) jak chyci zyrafke z maty to druga raczka kreci jej glowka kolkami itd:) A jak dzis bylam na szczepieniu i tez byla dzidzia 3 miesieczna to daleko jej bylo do naszych maluchow! mama jeszcze musiala glowke nawet podtrzymywac...moja nosze prawie caly czas pionowo a ona odchyla sie specjalnie do tylu by lepiej widziec i nie lubi jak sie trzyma glowki bo sama sobie radzi i to nie na 10 minut tylko na calutki spacerek:) tak samo gada strasznie i tez tego bobo chciala pozaczepiac :):) albo piszczy a ostatnio nawet wydala odglos smiechu:)
Tak wiec nasze dzieciatka rozwijaja sie super! juz niemoge sie doczekac az beda rosly i bedziemy pisac jak juz biegaja:)

zapomnialam dodac ze coraz lepiej idzie jej przesuwanie sie:) staje jakby na glowie podnosi wysoko pupe i sie przeciaga do przodu:)

to ja juz nic nie napisze tylko wam pokaze :)

0003734mj3.jpg

reklama
Supoer kropecka! a tak się matwiłaś że główki nie dźwiga. Gratulacje!

Weroniczce coraz lepiej idzie chwytanie zabawek, a o poskakiwaniu na przewijaku wole nie wspominać...nawet pieluszkę się ciężko zakłada.

Do góry