reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

no to tak...nie zagladam na ten wątek w ogóle,co by się nie stresowac:)))))) gratuluję wszystkim Dzeciaczkom osiagnięc rozwojowych...moja Kiniuśka hmmm...nie obraca się,bo jej się nie chce,a jak tylko kwiknie,bo już nie chce leżec na brzuszku lub plecach to zaraz przybiega ewa i ją obraca,a zaraz potem przychodzi się pochwalic,a ja dostaję zjebe,że Kiniuśka płakała:) ale widzę,że głośny śmiech jest zaliczany do osiągnięc,więc moja KIniuśka od dawna głośno się śmieje....najpierw śmiała się tylko jak ewa ją straszyła:)potem tylko jak jej śpiewałam (ulubiony song KUNDEL BURY)a teraz różnie,ma gilgotki pod paszkami,na stópkach i brzuszku i śmieszy ją jak idzie rak nieborak:)poza tym szarpie mnie za kłaki,ale niestety ewe też:)ależ są jaja to o rany...
kurde mola gosiek,ale Ty masz już duzego faceta gratuluję i alles besten,z okazji skończonych 5 iesięcy...kurde,a moja dopiero co 4 skończyła...i też sobie myślę,ze poczekamy,bo tez sporo wazy...znowu usłyszałam,zem mam dziecko z nadwagą,bo 8200 ważyła last week...i powiedziała,żebym broń boże nie dokarmiała:)))))))))))))))))))

reklama
Logopeda - wypadł super - stwierdiła, ze wszystko OK i oby więcej takich dzieci do nich trafiałao.
Biedronka - dzięki - ja się tym nie stresuję, ze jest duży. Dzisiaj idziemy na ważenie - no coż jestem ciekawa ile już ma ?? chyba z 10 kg ??

Moja Krystynka potrafi już:
1. przeworic sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie (tyle ze robi to od swieta)
2. zasnac sama jak: jest najedzona, przewinieta i dobrze jej sie odbije
3. smiac sie glosno zwlaszcza jak mama caluje brzusio
4. wydawac smieszne dzwieki :)
5. siedziec podtrzymywana pod paszki (mala silaczka)

czekam na wiecej :)

Bardzo ładnie wasze dzieciaczki się rozwijają. Tylko tak dalej. Biedronka pewnie jej się nie chce wyprawiać akrobacji, bo więcej waży. Moja jest drobinka, najmniejsza na forum i tak skacze jak mała pchełka. Nawet minuty na plecach nie uleży i tylko na brzuch się obraca. Potem skacze, próbuje się odpychać nogami i w ogóle ciężko ją rozebrać lub ubrać, co gorsza ;-) Wczoraj natomiast zaczęła bawić się swoimi nogami i prawie jedną stópkę włożyła do buzi. Jednak jak chciałam zrobić jej zdjęcie to zaczęła się interesować aparatem i guzik z tego :-D

reklama
Do góry