reklama
toola
Fanka BB :)
super!! gratulacje, ale z niej sportsmenka :-)
Moja Murzałeczka wczoraj powiedziała "ba" i "agugu"
i sama wziela grzechotke ze stolu po czym przekladala z jednej reki do drugiej
Moja Murzałeczka wczoraj powiedziała "ba" i "agugu"

T
Tamarunia
Gość
Brawo Alusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a moja Weronika dzisiaj rano po raz pierwszy wyjęła smoczek z buzi, obejrzała z wielkim zainteresowaniem i trafiła z powrotem do dzioba ;-) jestem z niej dumna, bo dotychczas wykonywała tylko dwie pierwsze fazy... trafić już nie umiała :-)
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Moja zauwazyła ze ma dwie rączki wiec po co jedną pchac do buzki jak mozna obie i przy tym wydawac jeszcze niestworzone dzwieki szok.

reklama
Gratuluje wszystkich osiagniec!!
Ja tylko dzis jeszcze na chwilke chcialam pochwalic moja Malenka ze juz raczkuje
o ile mozna to nazwac raczkowaniem.pierw pisalam wam ze robi pompki z jakis miesiac temu a od 3 dni chodzi na kolanach!! pierw jak je odkryla to niewiedziala co z nimi zrobic to stawala na jednym potem na drugim az nastepnego dnia podniosla pupe jak zawsze ale juz zaczela maszerowac na kolankach!! co prawda jej rekord do dzis to 4 takie kroki bo potem bach przodem na ziemie ale cieszy sie niesamowicie i ciagle kombinuje!! jestem z niej strasznie dumna!!!!!!! no i tak sobie smiga po domku 
pieknie obraca sie juz z brzuszka na plecki
i coraz bardziej probuje sama siedziec ciagnac czego sie da...
aha...i turla sie...jak obracanie na brzuszek ale odrazu na plecki i spowrotem
jeszcze raz gratuluje waszym malym akrobata!!
a co do nozek to moja jak robila to juz jakis czas temu to teraz wogole sie nie interesuje
troche szkoda ale moze dlatego ze teraz odkrywa inne rzeczy
Ja tylko dzis jeszcze na chwilke chcialam pochwalic moja Malenka ze juz raczkuje
pieknie obraca sie juz z brzuszka na plecki
aha...i turla sie...jak obracanie na brzuszek ale odrazu na plecki i spowrotem
jeszcze raz gratuluje waszym malym akrobata!!
a co do nozek to moja jak robila to juz jakis czas temu to teraz wogole sie nie interesuje
Podziel się: