reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Agataje gratulejszyn dla Olafka :-)
Kropecka ale fajnie że bierze stópki do buzi, moja nie chce. Nawet sama jej pare razy włożyłam :rolleyes: trochę ja to rozśmieszyło i to było na tyle :tak:

reklama
O matko, zapomniałabym a więc:
dzisiaj zaliczyliśmy poraz pierwszy w życiu prawdziwy plac zabaw i Amelka poraz pierwszy raz w życiu huśtała się na prawdziwej huśtawce :-) Najpierw z mamą na kolankach a potem sama , jeski śmiechu było po pachy, tak jej się podobało. Taka jestem z niej dumna :cool:

mój poraz pierwszy dziś zauważył stópki jak siedział a tak ich nie zauwaza :)
lezac na brzuchu zapiera sie nózkami i robi odwrócony szpagacik i idzie do przodu

ewe, moj tez plac zabaw ma za soba ale tylko z mamusia na kolanach. i tak mu sie podobalo :) a oto dowód nowej umiejętności :)

stopyvb5.jpg

nono superrr widze ze duzo dzieciaczkow bedzie szybko raczkowac:-D
ewe ja tez juz myslalam o placu ale jeszcze nie bylismy

moj maly pelza sobie i czasem do tylu, umie juz stac na czworaka bardzo to lubi hihi

kropecka gratulacje :-D
ja wlasnie mialam napisac ze moj tego nie robi i polozna mi mowi ze powinien kule ale mnie wkurzyla to co mam mu stopki na sile do buzi pchac :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: jak nie chce to trudno przeciez za to robi inne rzeczy nooo

no,no niezłe te Wasze maluszki sprytne, że hej!Mania niestety ni p rzekręca się po tym pierwszym razie kiedy przekreciła się z brzuszka na plecki nigdy juz tego nie powtórzyła:-(...za to stopy wkłada sobie do buziaka i bardzo jej smakuja...najlepiej jej to wychodzi podczas przewijania ale w ciuchach też juz próbuje

reklama
kropecka reweeeeeelacja :) musze tez Olafa poduczyc ;))))
Gluszek trenuj trenuj Maryche :))))
super jest to chwytanie za lapki :)
a na placu zabaw to bylismy daaaaaaawno, jakos w lipcu ale oczywiscie tylko u mamy na kolanach, ale niedlugo pojdziemy na plac zabaw dla.....uwaga....MALYCH VIKINGOW :)))))))) (Kate zapraszam :))))
Ewe a ja tak nie na czasie, twoja mala sama siada??

Olaf kocha laskotki, smieje sie jak glupi :))))) i uwielbia zabawe w AKUKU :) chichocze sie wtedy prawie do lez ;)

Do góry