reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Gluszek ale fajnie,jak wlasnie tak mala juz od dawna ucze na czym to polega,ale wica sami nic......
Heksla Ale ona fajnie siedzi,tak doroslam sie juz wydaje
A dzis Natka pieknie siedziala sama ok 5min,ale sie cieszylam musiala babci sie pochwalic nie
a oto ona
dsc00763rt2.jpg

reklama
Hej dziewczyny witajcie to chyba już z 2 miesiące minęły jak tu zajżałam :szok: i szok zmieniło się forum nie mogłam się połapać.:confused: Oj czytam i nadziwić się nie mogę co wasze dzieciaczki nie potrafią. Moja Agatka czasem przez przypadek z brzuszka na plecki no i potrafi świetnie na boczki:happy: jak się kąpie woda cała rozchlapana:baffled: i z podparciem początki siadania. Zabawki bierze do rączek przekłada i rzuca oraz świetnie posługuje się smoczkiem jak potrzebuje do spania bach i w buzi jak zaśnie wyjmuje smoka i przez sen też poszuka i do buźki wsunie. Postaram się zaglądać częściej ah ale zawsze coś wypadnie Pozdrawiam was wszystkie i wasze urwisy

super siedzi Natala!!!!!! Kapoitalnie. Moja to tak usiediz 5 sekund a nie 5 minut i robi BĘC a tak śmiesznie to wyglada ze ja wredna matka - sadzam ja na łozku i patrzę jak se leci. Świnia ze mnie:zawstydzona/y:

Slonko to switeni corka sobie radzi

Gluszek ja tez tak robie,wiesz,czasmi zle siadzie i zaras jest benc,a ja wslasnie jak ty patrze jak spada,hi,hi,hi komedia wielkie oczy robi co sie stalo,ale ja sie usmiecham i ona tez:-) wredne baby jestesmy:-)

Głuszku mi u mojej najbardziej sie podoba jak juz na pyszczek poleci z siedzącego jej wielkie zdziwienie na to co sie stało:-D
Maxin a jak Twoja Stokrotka w obiektyw zagląda pewnie mamusia jej sie schowała:-D

Ewacia:-)

DZIS PORAZ PIERWSZY NATALKA PRZEWROCILAM SIE Z PLACKOW NA BRZUSZEK,pare razy,ale jestem z niej DUMNA.Cwiczylismy to juz od paru dni,pokazywalam jej caly mechanizm jak to robic i dzis zalapala,widac bylo,ze sie cieszyla z swojego postepu,a my razem z nia:-) :tak: :laugh2:

reklama
Do góry