reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Ale pieknie Maxinowa Natalka siedzi.
Heksa - pieknie Natalia trzyma sie wanienki.
slonko00-zagladaj do nas czesciej!

Alusia tez coraz dluzej potrafi sie utrzymac w pozycji siedzacej - juz umie balansowac cialkiem w tej pozycji. A wczoraj wkleilam jej zdjecie w galerii jak trzyma sie na kolankach (to byly podsuniete kolanka z moja pomoca), a dzis Alunia z rana sama do tego doszla jak to zrobic i juz teraz trzyma sie w pozycji wyjsciowej do raczkowania jak tylko polozy sie na brzuszek. Spodobalo jej sie! hihihi Ale jestem z niej dumna!

Oj Maxin ale fajnie!!!
Gratulacje dla Aluni
A Marysia przekłada już grzechotki z ręki do ręki i umie sobie podniesć jedną raczką z podłogi zabaweczke jak lezy na brzuszku

biedronka, popłakałam się ze śmiechu, super osiągnięcia Kini :-D
heksa, świetne te zdjęcia w wanie :happy:
maxin, słodko Natalka wygląda na siedząco :-)
gratulacje dla Aluni :-)

Dziewczyny wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Judi dzis miala straszne gadane i coraz to nowe wypowiedzi slychac:)
Najbardziej sie ciesze ze znow zaczyna chodzic na kolankach i to znacznie lepiej niz wczensiej!widaocznie przestala bo cwiczyla skakanie:)
Noa le dzis nas zaskoczyla!!! siada tak pieknie!!! calkiem prosto!!!juz nie podtrzymuje sie rekami z przodu i utrzymuje cale cialko!!!bawis ie tak:)podciaga sie do pozycji stojacej na barierkach i chwile ustoi:) normalnie to sama stawala i stala trzymajac sie moich paluszkow:)
nie wiem czy to wyczycn ale dla nas taka le obraca w paluszkach baaardzo male przedmoity (na sznureczku by nie zjesc) :) bardzo mis ie to podoba jaks ie temu przyglada.

No i wiecie cos co dla mnie jest bardzo wazne .... wkoncu dzis sie zasmiala pare razy:) nawet nie wiecie jaks ie ciesze!!!!!!!!!!!!!!musialams ie wam pochwalic bo zawsze tak rozpaczalam z tego powodu...no ale zobaczymy czy jutro tez tak bedzie wiec nie ciesze sie az tak za wczasu.....

Gratuluje wszystkim dzieciaczkom wszystkich wyczynów! Wybaczcie, że nie pochwalę każdego z osobna, ale za duże zaleglości, ale wszystkie osiągnięcia są na prawde super :tak:
Lilith no to zdolniacha z Judytki :-)
Fajnie Głuszek, moja Aga zaczęła mowić baba jak przyjechała babcia, tez sie cieszyła, no i juz pisałam wczesniej Aga mowi maama, maama :-D. Wczoraj wykombinowła sobie nową zabawę : podnosi rączkę z zabawką jak najwyżej i otwiera paluszki i spuszcza zabawkę i sie cieszy jak ta spada i najlepiej żeby było przy tym jak najwięcej hałasu. No i zaczęła juz robic po dwa trzy kroczki na kolankach :-) A i uwielbia przewracać kartki w tekturowych bajeczkach co ją kosztuje wiele wysiłku i starań.

Gratulacje dla wszyskich dzieciaczków:)

Moja Polcia od dwóch dni juz całkiem swobodnie przewraca sie z brzuszka na plecki:)

Ale najwazniejsza nowa umiejętność zdobyta kilka dni temu to .... prykanie buzią (hihihi). Nadyma policzki, usta układa w dzióbek i robi prryyyyyyyyyyy i bardzo jej sie to podoba. Leży i non stop tak pryka. :):):):):)

reklama
Dziewczyny jestem pod wrazeniem wyczynów waszych dzieci:-) pieknie !!! Mój mały siedzi w wózku, lezaczku i hustawce czasem tak sie przechyla do przodu ze mu sie ulewa:tak: no bo kto to widziała tak sie wyginac. Palce z nóg w buzi to juz dawno nie zabardzo lubi lezec na brzuszku prędzej na lecach przewraca sie na boczki i próbuje na brzuszek ale jak mu nie wychodzi to sie wscieka.:no: No i lubi brac zabawki wyrzucac i sie denerwowac jak mu sie jej nie poda:baffled:

Do góry