• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ostatnia prosta

kitajka

Zaciekawiona BB
Hej mamusie!
tzn. przyszłe mamusie tuż przed. Ile Wam jeszcze zostało do terminu? Jak samopoczucie?Jak przygotowania? I co jeszcze trzeba zrobić zanim się urodzi?Ja planuję rzęsy, żeby ładnie wyglądać i dobrze się czuć. Zostało 5 tyg.

reklama
fajnie masz, że wiecz co i kiedy będzie. Mnie stresuje sam poród, ale podobno nie da się przegapić.
Kochana ja już od 19 stycznia ma co chwilę termin cc zmieniany bo była taka sytuacja, że lekarz chciał szybciej i to był mój pierwszy termin. Drugi miałam tydzień temu 30 stycznia, wtedy to się nawet ze szpitala wróciłam no i teraz na 8 lutego i to myślę, że już będzie ostateczny termin. :)
Też się strasznie boję i stresuję, wolałabym rodzić sn. To Twój pierwszy poród? :)

Kochana ja już od 19 stycznia ma co chwilę termin cc zmieniany bo była taka sytuacja, że lekarz chciał szybciej i to był mój pierwszy termin. Drugi miałam tydzień temu 30 stycznia, wtedy to się nawet ze szpitala wróciłam no i teraz na 8 lutego i to myślę, że już będzie ostateczny termin. :)
Też się strasznie boję i stresuję, wolałabym rodzić sn. To Twój pierwszy poród? :)
wszystko pierwsze, ciąża, poród, jednego dnia nie mogę się doczekać, a drugiego jestem przerażona

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry