Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jakbyś urodziła w terminie to super byłby prezent. Ja miałam na 14 lutego na walentynki ale będę mieć prezent przed walentynkowyheheh na dzień kobiet;-)taki gifcik, ale nie liczę na poród w terminie, siostra półtora tygodnia po, ja też podobno byłam przenoszona
Spokojnie, zobaczysz czas Ci szybko minie i ani się nie obejrzysz a maluszek będzie już z TobąU mnie 18 tygodni... ;( nie wiem jak to wytrwam bo nie mogę się tak doczekać. Siostra urodziła dwa tygodnie temu i jak patrzę na tą jej małą kruszynke to mi się płakać chce bo już tak bardzo bym chciała swoje maleństwo
Gratulacje! Niech się zdrowo chowa!To jakbyś urodziła w terminie to super byłby prezent. Ja miałam na 14 lutego na walentynki ale będę mieć prezent przed walentynkowy.
Dzięki. Pogoda śliczna. Ja dziś i wczoraj pierwszy raz małą wystawiłam w wózku na balkon. Powoli przygotowujemy się na pierwszy spacerGratulacje! Niech się zdrowo chowa!
Ja chyba wyjdę pospacerować. Pogoda jest super.
Ja też właśnie nie chciałam od innych brać rzeczy używanych. Mówiłam po prostu, że już mamhej, ja to na połówce, ale zaczynam odczuwać presję, że trzeba wystartować z wywprawką. Ciągle się ktoś dopytuje, czy coś mam, albo proponuje po swoich dzieciach "skarby". Jak delikatnie powiedzieć, że nie chcę. Nie lubię używanych rzeczy i planuję kupić wszystko nowe.