reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostatnio przeczytalam, ze...... czyli watek informacyjny :)

ja sama nie wiem po jaki piernik my sobie to wymyslilysmy:eek:...teraz sobie mysle ze mi wcale nie przeszkadzalo ze ktos nam w te watki tu wlazil...A co tam niech podziwiaja nasze piekne dzieci:-D

reklama
Dziewczyny ja nie wiem nic więcej niż wy-zresztą dopiero teraz wieczorem to zobaczyłam. Ale ja wchodzę na te wątki i pisze na nich bez problemu (...)

Basia, ale ostatni post na tych wątkach jest z wczoraj wieczór! Nic nowego sie nie pojawiło. Ja tez próbowalam cos napisac i nie udało się :-(
A przepraszam, źle popatrzyłam z 12.45 dziś, pisała Irmaa i Patrycja (a Pati mówi, że nie może nic napisac, więc pewnie post umieściła jeszcze pod "starymi zasadami")

Mi sie udało ale narazie nie widać posta bo pojawiła się taka informacja że post musi być zatwierdzony przez moderatora czy cuś takiego o ile dobrze zrozumiałam.
Tym samym zabiłyśmy nasze najlepsze wątki:wściekła/y:

Syla nie poddamy sie -bedziemy walczyc!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

rozwal1ko9.gif

reklama
Kurde dziewczyny nie wiem czy powinnam się czuć winna???? ale ja myślałam że to zupełnie normalnie działa - zresztą Głuszka pytałam...i nie mówiła nic że coś jest nie tak, ale może jeszcze coś nie do końca zrobione...spróbuję to rozgryźć

Do góry