reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostatnio przeczytalam, ze...... czyli watek informacyjny :)

Ale swoja droga gdybyscie mialy wlasne firmy z pewnoscia nie bylybyscie zachwycone gdyby Wasi pracownicy na necie sobie latali...Czy moze sie myle???Bo ja raczej nie pozwolilabym sobie na to...No chyba ze praca bylaby wykonana:-D

I to "...No chyba ze praca bylaby wykonana" jest bardzo ważne stwierdzenie:tak: Jak mam dużo pracy, albo terminy mnie gonią, to o BB czy w ogóle Internecie nie ma mowy.

reklama
Pati , ja też nie byłabym zachwycona, ale uwazam ze trzeba mieć zdrowe podejscie do wszyskiego, jeśli przez to ma być lepsza atmosfera, albo robi sie to w wolnym czasie i nie ma zaległosci to uwazam ze jest ok:-)

Sylwia popieram w 100%, czasami wchodze na BB dla relaksu.. zamiast papieroska BB.. to zdecydowanie zdrowsze

Pati, to w takim razie blokady powinny byc na wszystko bez wyjatku - jak patrze na moje kolezanki, ktore potrafia godzinami robic przeglad prasy, a praca czeka, to mysle sobie, ze naprawde moje 10 minut na BB nikomu by krzywdy nie zrobilo. Szczegolnie, ze tak jak Dziewczyny - jak mam prace, to nawet nie mysle o lataniu po necie... Mysle, ze to jest kwestia zdrowego rozsadku i szefa, i administratora, i pracownikow.

Ciekawostki z netu : "Karmienie piersią może chronić przed celiakliąKontynuowanie karmienia piersią podczas wprowadzania pierwszych pokarmów może obniżyć ryzyko choroby trzewnej (celiaklii). Celiaklia jest chorobą układu pokarmowego w wyniku , której dochodzi do niszczenia jelita cienkiego powodując zaburzenia wchłaniania pokarmów. Choroba wynika z reakcji alergicznej na gluten zawarty w zbożach, a objawia się między innymi bólami brzucha, zmęczeniem, biegunką. Przyczyna celiakli nie jest do końca wyjaśniona, jednak jak potwierdza dr. Anneli Ivarsson z Umea w Szwecji dieta wpływa na immunologiczną odpowiedź prowadząc do tolerancji lub nietolerancji pewnych składników pożywienia. Naukowcy ocenili 627 chorych na celiaklię dzieci w porównaniu do 1254 zdrowych niemowląt karmionych piersią. Ewidentną zależnością jaką udało się ustalić naukowcom był fakt zdecydowanie mniejszego ryzyka wśród dzieci, które były karmione piersią podczas wprowadzania pierwszych pokarmów zawierających gluten. Zgodnie z raportem ryzyko choroby trzewnej u dzieci do 2 roku życia jest o 40 % mniejsze jeśli dziecko jest nadal karmione piersią po wprowadzeniu pierwszych pokarmów z glutenem. /American Journal of Clinical Nutrition 2002;75:914-921./ "

przycztałam wsio i mam pytanie - widze ze jest już ok z Albumem i mozecie tam pisac - ale nie widziłaście ze to bedzie przniesione w inne miejsce? Zawsze tak jest niestety. U nas te wątki siadły torchę co sa tam przeniesione ale założyłyśmy tm sobie prywatne pogaduchy i wątek o seksie - zawsze jakos. tak fajniej pogadać wiedząc że nikt cie nie podczytuje
I dla pocieszenia - idzie się przyzwyczaić jeśli chodzi o włażenie do Albumu - wiezcie mi !!!

ja z wchodzeniem w zastrzeżone wątki nie mam problemu bo wchoszę sobie przez e-maila. Wkurzyły mnie tylko te blokady na wklejanie zdjęć:tak:

Witam Mamusie, mam pytanko- jestem nowym członkiem forum ( od dziś )
chciałabym zapodać nowy temat na forum, ale nie wiem jak to zrobić:zawstydzona/y: możecie mi pomóc?

reklama
witaj Oliweczka:-):-):-)
jak masz tabelkę z tematami to u góry po lewej stronie masz napis "nowy wątek" kliknij na niego:tak::-)

Do góry