reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostatnio przeczytalam, ze...... czyli watek informacyjny :)

reklama
Pati ale Noemi były aż 4:szok:;-):-p
wprawdzie przy 80 Izabelkach to i tak rewelacyjny wynik:tak:
ale za to Irma była tylko jedna,:-p wiec nadal pewnie nieprędko poznam swoją imienniczkę;-):-D

To mój Jakub bije wszystkich na głowę, chociaz muszę wam powiedzieć, że nie znam drugiego Kuby w najblizszej okolicy. Trochę to chyba przereklamowane

O kurde 387 Marysiek no ładnie A zastanawiałam się nad Gabrielą a tu 339 - prosze jakie popularne. To ze Julki nie wybrałam chyba wszyscy widza czemu - chociaz od małego chciałam Julcię. Jeszcze Olę chciałam a tu taki klops- na drugim miejscu. A chłopak miłą być Maciej - prosze i też w czołówce.

U nas że będzie Ola to było jasne od początku. Zawsze chciałam mieć córeczkę i dać jej na imię właśnie Ola po mojej Mamie, którą niestety bardzo szybko straciłam. A że mała urodziła się 3 dni po urodzinach babci to już w ogóle nie było o czym mówić, po prostu musiała być Aleksandra. Chłopiec miał być Mateusz albo Szymon, ale z racji tego, że w okolicy jest kilku takich chłopców ostatecznie stanęło na Kamilu.

Moja Martuś dopiero 20 na liście :-) ja nie znam żadnej małej Marty, najmłodsza Marta jaką znam to kuzynka mojego męża, ma 18 lat i 2 kwietnia urodziła śliczną Oleńkę :-)

reklama
Do góry