parampampam
Fanka BB :)
Od 15 tygodnia tak się czułam, ale myślałam, że tak ma być, bo ciąża. Ale się okazało, że to po prostu pęcherz.Wizyte mam 22 marca to chyba spytam w ktorym tyg ciazy to mialas?
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Od 15 tygodnia tak się czułam, ale myślałam, że tak ma być, bo ciąża. Ale się okazało, że to po prostu pęcherz.Wizyte mam 22 marca to chyba spytam w ktorym tyg ciazy to mialas?
Jutro zrobie moze jakies zdjecie.☺ a robilas jeszcze testy?Asia u mnie póki co nie ma @. Dziś 30dc
Ciśnienie masz wysokie..... i kurczę sporo tych dopegytow. Ja też brałam ale już nie pamiętam ile tabletek dziennie.
Pokaż koniecznie swój brzuchalek![]()
Asia spokojnie ze wszystkim dasz radę, ogarniesz wszystko na cacy choć powiem Ci szczerze, że ja też wszystko bardzo przeżywałam. Dopiero w 32 tc wybrałam położną i się pierwszy raz spotkałam. Tyle tylko że ja wiedziałam gdzie będę rodzić i że muszę mieć cc. No i torbę miałam spakowaną do szpitala od 34tc chyba. Oczywiście dokumenty wszystkie mialam razem z kartą ciąży w torebce by w razie konieczności wziąść torebkę i spokój bo takie szukanie w nerwach to masakra.
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, już nie robiłam. Jutro się wszystko wyjaśni....Jutro zrobie moze jakies zdjecie.☺ a robilas jeszcze testy?
U mnie jest tak że zgłaszasz się do położnych środowiskowych przy przychodni do której jestem zapisana i tam wybrałam jedną i musiałam podpisać deklarację. No i u mnie jest tak, że są dwa spotkania z położną przed porodem u mnie w domu bo ona przyjeżdżała do mnie. No i jak urodziłam to dzwoniłam do niej że wtedy i wtedy wychodzę i ona następnego dnia przyjechała do mnie do domu i pomagała przy dziecku w tym, czym chciałam. No ja akurat prosiłam, aby wykąpała Piotrka bo ja się bałam. No i ogólnie takich spotkań było 10. Oczywiscie za żadne spotkania nie zapłaciłam. Ra polozna jest po to, aby Ci pomóc lub doradzić itd. Ja położną miałam świetną, babka w moim wieku ale naprawdę super. No i nawet do tej pory mogę do niej zadzwonić z pytaniem itd.A jak to u Ciebie wygladalo z ta polizna? Ja to nie mam zadnej tam gdzie chodze do szkoly rodzenia to te polizne nie pracuja w szpitalu ja to zielona jestem a najgorzej ze nie bardzo mam od kogo sie dowiedziec jak tu to dziala.
Wiem o co chodzi[emoji7]Położne * przepraszam slownik
Na teście owulacyjnym wyszły 2 kreski...Podobno tak moze wyjsc moze siknij zobacz czy pokaze druga kreske ☺