• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Otyłość w ciąży

Dobrze ze bylas z kims bo po tym badaniu mozna roznie sie czuc. Szkoda ze przez internet nie mozesz sprawdzic.
U mnie rano bylo slone teraz deszcz glupia pogoda.
Wyszorowalam piekarnik nawet szybki rozkrecalam umylam lodowke i szawki w kuchni i dosc na dzis maz w laziece sciany myje ☺
Jednak kondycja juz nie ta ☺
Ja to w pierwszym trymestrze tylko bym spala wszedzie pisali ze w drugim to minie mam koncowke 3 i nic nie minelo ☺ tylko tyle ze staram sie nie spac bo w nocy pozniej ciezko ze snem.

reklama
Wzajemnie u mnoe slonaczko ciekawe jak reszte dnia ☺ na 13.30 mam do szkoly rodzenia ale jakos checi brak jechac dzis o pierwszej pomocy wyklad.
Dziewczyny te co juz rodzily mam pytanie czy jak Wam czop odchodzil to po kawalku czy caly na raz i jaki mial kolor.
Milego dnia ☺

Ja nie widziałam w ogóle tego czopu

hchy43r8h8l5x99d.png

Wejscie szyjki macicy na czas ciazy jest zalepiny czopem sluzowym zeby zadne bakterie itd do dzidzi nie dochodzily przed porodem on odchodzi i wypada ale podobno ma rozne barwy albo z krwia albo bialy albo przezrocxysty mi juz od 2 dni pojawil sie sluz jak w plodne dni temu pytam dziewczyn.

reklama
U mnie też brzydka pogoda. Pewnie na święta tak będzie ;/

Ja dziś ogólnie w miarę. Póki co ustały mi wszelkie objawy. Wizyta dopiero pod koniec miesiąca. Martwię się czy z maluszkiem wszystko ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry