reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Hej. Ale dziś wcześnie wstałam ;)
ostatnimi czasy dosypialam prawie do 9 hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

A powiedzcie- pracujecie w ciąży, czy jesteście w domku?

Ja na razie pracuje bo boje się, że w domu bym zwariowała ale myślę, że już od 7 - 8 miesiąca zostanę w domu:)

A wy?:)

Ja na L4 od samego poczatku. :) Nie wariuje, baaardzo mi tu dobrze [emoji14]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlaśnie, najgorzej jest z tym spaniem. 6 godzina, budzik dzwoni i trzeba wstać :) a tak to kusi mnie trochę perspektywa tego lenistwa..:)

Ja jestem na zwolnieniu od 5 tygodnia.

Jakiś dzisiaj mam kiepski dzień. Humor słaby i w dodatku dowiedziałam się, że nie dopilnowałam szefa z ubezpieczeniem grupowym i kasa za urodzenie dziecka, której się spodziewałam, nie wpłynie. Strasznie mnie to przybiło, szczególnie, że ostatnio źle sobie radzę z problemami. Czuję się jak idiotka.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

50 zł, ale kasa była dość spora bo ponad 2000 zł. No ale teraz już nic nie zrobię. Moja wina, bo go nie sprawdziłam i nie dopilnowałam.

Edit: ale jest jakaś dobra wiadomość. Jutro przyjdzie łóżeczko dla mojej córki i kilka innych rzeczy :) czekałam miesiąc.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
A no to jak ponad 2 tys to rzeczywiscie.... szkoda.
A oprócz becikowego coś jeszcze jest?

Będziesz od razu składała łóżeczko? :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry