reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

A ja już po wizycie w szpitalu dostałam od położnej całkowity zakaz chodzenia nie wolno mi nic robić mam leżeć z nogami do góry i modlić się żeby dotrzymać do 37+1 czyli do 22 czerwca .Tak mi ciśnienie skoczyło i takie mam obrzęki że powiedziała że ma nadzieję że się uda ale wątpi ..... więc nie za fajnie :(
c55fskjojcqm7koh.png
Bidulko odpoczywaj. Będzie dobrze

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Agunia bardzo mi przykro ale wszystko musi być dobrze:* Masz kogoś do pomocy?Bo Twój mąż wyjechał,prawda?Ile waży mały Michaś?

Dziękuję Wam bardzo :* Zuza Michaś tydzień temu ważył 2600 sterydy na płuca dostałam już w 31 tygodniu więc niby powodu do nerwów nie ma ale jednak to troszkę wszystko za wcześnie się dzieje ...Niestety jestem tylko z synem bo teściowa jeszcze tydzień w sanatorium ... Tak mojego męża nie ma dopiero na cc zjedzie na dwa tygodnie...
c55fskjojcqm7koh.png

Jo158 ja też od początku biorę dopegyt 3*2 ale mimo tego dziś miałam 180/130 myślałam że zejdę a głowę to mi rozsadzić chciało .U mnie obrzęki są już rano po nocy miałam 1.5 kg więcej więc nie za wesoło .Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie zapowiadają jeszcze większy upał jutro więc uważaj przy koszeniu !
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Do góry