reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Jo158 w pierwszej ciąży z synem sterydy już miałam w 26 tygodniu i w 38 tygodniu urodził się przez cc i ważył 3400 .Teraz podejrzewam że jak dotrzymam do 37-38 tygodnia to wagę będzie miał podobną :) Parampampam nie bardzo ale dam sobie radę:) Dobrze że syn ma już 11 lat i dużo mi pomaga :)
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Mimi niestety nie da rady dopiero jak się mały urodzi dostanie dwa tygodnie od firmy i wyjedzie gdzieś na dwa tygodnie i wtedy będzie miał dopiero urlop 5 tygodni .
c55fskjojcqm7koh.png

Ja po 14 latach już się przyzwyczaiłam :) Teraz i tak jest lepiej bo raz w miesiącu jest na weekend a wcześniej 3-3.5 miesiąca bez zjazdu .
c55fskjojcqm7koh.png

Hehe wiadomo ze kto co ma zrobić to i tak zrobi. Mężowie zdradzają żony o krok od domu...

My jutro idziemy na komunię więc dziś szykowanko strojów ;)

Od wczoraj mam takie dziwne myśli czy wszystko dobrze z malenstwem. Zaczynam 17tc A ruchów nie czuję. Podobno w 2 ciąży czuję się szybciej... eh
A Wy koło 17 już czulyscie?

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi nie schizuj się, to indywidualna sprawa w każdej ciąży. Możesz równie dobrze poczuć dopiero w 24 tygodniu z powodu np. Łożyska na przedniej ścianie.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej:) Miłej soboty wszystkim:*
Agunia podziwiam!A teściowa odciąży Cię po powrocie z sanatorium?A syn jest samodzielny?Szczęście że masz starszego syna bo jakbyś miała malucha w domu byłoby ciężej...
Mimi spokojnie:* Chociaż ja wariowałam tak samo jak Ty:p Ale ruchy poczułam dopiero w 20.tc...

Do góry