Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Razem z teściową mieszkasz czy gdzieś blisko? My od teściów mieszkamy ok 16 km więc nie jest źle. Póki co jest spoko, ale pewnie gdybyśmy razem mieszkały to by tak nie było. Ale za moim synem to by w ogień poszli. Wnuczek jest ich oczkiem w głowie. Zresztą oni bardzo mocno przeżyli śmierć naszej córeczki. Nawet nie spodziewałam się, że aż tak bardzoJak cholera Zuza . Oszaleć z tą kobietą można .Przynajmniej odpocznę w szpitalu 4 dni od niej [emoji14]
![]()
Bardzo dobrze zrobiłaś że wyrzuciłaś teściową ze swojego życia. Nie próbowała w żaden sposób nawiązać z Wami kontaktu, przeprosić czy coś?Agunia 3mam kciuki za spokojne rozwiązanie.
Tesciowe to raczej wredne baby. Moja nawet nie wie że będzie babcia...
rok temu wywalilam ją z mieszkania bo powiedziała że jestem gruba i brzydka i kiedyś mój mąż to miał ładne i zgrabne dziewczyny... bardzo długo to przezywalam... przykro mi było i mężowi również. Od tej pory 0 kontaktu.
Dzisiaj też odpoczywam. Zrobiłam tylko obiad. Unikam tabletek przeciwbólowych gdy odpadają mnie bole miesiaczkowe.
Buziaki.
Co za baba! !!! A ona to miss? WrrrAgunia 3mam kciuki za spokojne rozwiązanie.
Tesciowe to raczej wredne baby. Moja nawet nie wie że będzie babcia...
rok temu wywalilam ją z mieszkania bo powiedziała że jestem gruba i brzydka i kiedyś mój mąż to miał ładne i zgrabne dziewczyny... bardzo długo to przezywalam... przykro mi było i mężowi również. Od tej pory 0 kontaktu.
Dzisiaj też odpoczywam. Zrobiłam tylko obiad. Unikam tabletek przeciwbólowych gdy odpadają mnie bole miesiaczkowe.
Buziaki.