reklama

Otyłość w ciąży

december, ja teraz ważę ok 98 przy 1,55 więc też tak słodko nie wyglądam ;)

no to spokojnie toczymy się dalej :))) Idę dziś do gina pierwszy raz po porodzie, coś za długo plamię i nie jest to takie zwykłe plamienie.
No i po mękach z mlekiem chyba trafiliśmy w 10tkę z Bebilonem 1. Kupy już 3 w ciągu 24 godzin były, nie ma kolek. Obym nie powiedziała w złym momencie hehe
Mój Borygo kończy dzisiaj miesiąc. To jest niesamowite jak ten czas szybko leci :(

reklama
Nadalka, to jestes gdzies w moich proporcjach - 161cm/102kg. Slodko to moze nie, ale powiedzialabym dorodnie lub dostatnio.;-)

Ainhoa, noworodkowi prasowalam. Tak przez miesiac mniej wiecej, potem mi przechodzilo. Znam mamusie prasujace do upadlego cale lata, ale to chyba przeginka.

:-D
kiedyś jak zamiałam pizze w knajpie jak byłam w ciąży to jakiś podpity koleś to mnie z tekstem 'że ja to pewnie lubię pojeść' jak dałam mu do zrozumienia że jestem w ciąży to mu minka zrzedła :-):-D

ja po cc krwawiłam bardzo pierwsze 2-3 dni a potem delikatnie przez niecałe 2 tygodnie. Potem krwawienie znikło a po około 3 tygodniach dostałam jakby krwotoku - trwało to chyba tydzień ale minęło.
Okres normalny dostałam po 3 miesiącach a miesiąc po cc na wizycie gin od razu dał mi cerazette więc chyba nie trzeba czekać na okres. Chociaż nauki mogły się zmienić a i praktyka co lekarz to inna.

Sto lat dla Borynia :-)

Ja prasowałam kilka pierwszych tyg a potem lajcik. Bez przesady .... :-):-)

december oby się udało z tym mlekiem - a nie mówiłam, Że NAN jest be :-):-)

to ja się przyznam, że nie prasowałam niczego :)) co więcej, kilka razy wyprałam ciuszki Borka w naszym proszku i jeszcze przepłukałam Lenorem...ma chłop skórę z azbestu :>

Na moim wątku sierpniowym z 76 dziewczyn rozpakowało się już 8 dziewczyn:) Ja od paru dni odczuwam takie jakby kłucie w pochwie, a od dzisiaj czuję, że mi się kości ee nie wiem czy miednicy czy pochwy rozszerzają, bo mnie bolą. Schodzi mi śluz, więc może niedługo coś się zacznie...

Boro ma miesiąc?? W/g suwaczków ma 28 dni:D A urodziłaś przecież 25 czerwca:D

Chyba muszę już ja się zacząć pakować do szpitala, bo torbę do Zuzi już mam, a do siebie nawet torby nie mam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry