ja do szpitala wziełam całą paczkę jedynek , zużyłam gdzieś może z 15szt.
ale ogólnie już licząc od 1 dnia w 1tydzień i 3 dni poszło mi 90pampersów.
a mleko bebilon 800gr starcza mi na 8 dni - przy regularnym karmieniu
December - nie martw się , ja przybrałam 23kg , zaeszło 12, 11 zostało, z czego przed ciążą miałam 26 za dużo więc troszkę jest

brzuch mam jak fale oceanu
Co do Igi to D mi na razie trochę pomaga (na początku pomagał więcej) ale mała z dnia na dzień mniej płacze, ale cholera nie chce spać

Ainhoa leżaczek już przetestowany , ale trzeba ją bujać cały czas, i ALbo zaśnie i śpi albo zaraz otwiera oczy... na matę edukacyjną to chyba jeszcze jest za mała.. w wózku nie lubi... więc albo na rękaCh albo w tym bujaczku , choć się wkurzyłam na ten bujak bo poszłam na miasto po baterie do niego - ma melodyjki i wibracje - i kur.wa za duże kupiłam a nie wiem , u nas na osiedlu chyba nie mają takich :/
no wiec cięzko z nią trochę... bo albo zaśnie jak kamień - co może zdarza się raz dziennie - albo przyśnie na 10minut i ją bujaj bo się drze. czasem jak chce zrobić kupę to się budzi i się spina, albo bąki wali., a wali jak stara, hehe

daję jej też espumisan bo miała kolki parę razy jak wróciliśmy ze szpitala, 2x dziennie po 10 kropel.
no i nie wiem, to chyba tyle.
a tutaj pierwszy raz ją wsadziliśmy w bujak.
Zobacz załącznik 484458