Ja powiedzmy, że mam gotowe, bo torba jest, coś tam do niej spakowane tez jest, dzisiaj przyszło łóżeczko, pościel, kocyk i okrycie kąpielowe, więc dorzucę do tego pieluchy tetrowe i wypiorę i powiedzmy, że pod koniec tygodnia będę miała wszystko spakowane.
Zakupiłam własnie używaną matę edukacyjną naszego ulubionego fiszerszajsa Rainforest za 100 zł z przesyłką i jestem z siebie dumna, że tak udało mi się na allegro upolować w ostatnio wystawionych aukcjach

Brakuje mi jeszcze karuzeli - też chcę fiszerszajsa rainforest
Chciałabym kupić ten termometr:
Zawsze jak kupuję coś na allegro patrzę co jeszcze sprzedawca sprzedaje i akurat trafił się "ładny" zestaw laktator + butelki i zastanawiam się nad nim. Zastanawiam się, bo nie wiem czy będzie mi potrzebny, niby zamierzam karmić piersią, ale jak będę chciała gdzieś wyjechać?? A to nie jest tak, że jak kupię ten laktator i odciągnę mleko i dam Zuzi w tej butelce co jest dołączona do zestawu to potem nie będzie chciała pić z mojego cyca?? Powiedzmy, że takie coś zdarzałoby się z dwa-trzy razy na tydzień, bo np. musiałabym gdzieś wyjechać załatwić coś..
To ten zestaw:
LAKTATOR, ULTRAMED +Mega zestaw +gratisy, Promocja (2453912426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A coś się stanie jak ja to mleko swoje

przeleje z tej butelki ich do butelki antykolkowej, zamknę i schowam do lodówki? Kużwa, jaka ja jestem ciemna

Wolę karmić tą butelką antykolkową Tomme Tippee, jakoś mam do tego wynalazku większe zaufanie..