Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A laktator coś by tu pomógł? Bo rozumiem, że nie chcesz walczyć, ale ja właśnie boję się tego, że mogę mieć mało pokarmu i dlatego pisałam wcześniej o tym laktatorze, nie wiem czy czytałaś. U mnie karmienie piersią nie wychodzi z chęci, tylko z finansów raczej, bo jak zostaniemy na jednej wypłacie to ciężko będzie zakupywać mleko modyfikowane;/ja niestety piersią nie karmię.. mam tak mało pokarmu , mała się wścieka, nie mam siły i ochoty walczyć o laktację...
przepraszam że tak wpadam i wypadam, ale małej się poprzestawiało coś... w dzień śpi w sumie może 2 godziny a resztę dnia marudzi i trzeba ją bujać i zagadywać.. :/
ja niestety piersią nie karmię.. mam tak mało pokarmu , mała się wścieka, nie mam siły i ochoty walczyć o laktację...
przepraszam że tak wpadam i wypadam, ale małej się poprzestawiało coś... w dzień śpi w sumie może 2 godziny a resztę dnia marudzi i trzeba ją bujać i zagadywać.. :/
ale te niższe zachodzą mi w tej chwili na brzuch, wyższych nie mierzyłam ale podejrzewam, że pod same cycki będę mogła je zaciągnąć
hehe. Ogólnie wydają się być spoko, żadnych konkretnych wymiarów na opakowaniu nie ma tylko tyle, że rozm 44-46 i pasują na wielką dupkę ;D
Jasiek waży już 2kg
, na USG ssał sobie paluszka