reklama

Otyłość w ciąży

Raczej kolo 10. Dziecko, lozysko, troche krwi (masz jej w tej chwili znacznie wiecej niz zwykle) woda... przed ciaza wazylam 94,7, do porodu 118, po porodzie 108kg. Sorry - tydzien po porodzie.

reklama
weronkazzz połóg czy nie - dupa mi urosła i trzeba zacząć dietowanie, bo chyba sobie aortę przegryzę z rozpaczy. Brrr...

nadalka - i tak przy mnie jesteś jak szczupaczek więc spoko :D

dzewelajna - trzymam kciuki i wysyłam fluidy płodności :) Ja jestem na etapie zastanawiania się jakie by tu środki anty wprowadzić :)

Dobry wieczór ;)) przyszłam trochę po marudzić, od wczoraj co zjem to czuje że stoi mi na żołądku i w ogóle tak jakoś mi ciężko ;| cały dzień spać mi się chce, Jasiek też jakiś w brzuszku mało aktywny, jakoś dziwnie palce mi drętwieją u rąk- myslicie, że magnez by pomógł? Wrrr i jeszcze zęby mnie bolą ;| nigdy w życiu nie psuły mi się zęby tak ja teraz podczas ciąży :szok: Te przyszłe i obecne mamy- niedługo zrzucimy zbędne kilosy ;D

zaniedbalam Was troche-wybaczcie ale bieganie po lekarzach mnie wykancza :(.

z diety cukrzycowej wywnioskowalam jeden plus: troche mi ubylo, ale odstawilam ja bo mi sie paski skonczyly i czekalam na zamowione i teraz sie nie moge zebrac by wrocic do niej... tesciowie mnie tak dzis rozpiescili roladka z bita smietana i galaretka ze nawet nie myslalam ile cukru moge miec...pewnie wartosc masakryczna.

juz zapowiedzialam ze jak nie bede mogla karmic cycem to dieta i nie ma zmiluj:-)
jeszcze 2 miesiace i 8dni do terminu a juz sie nie moge doczekac. nie chodze ja sie tocze! albo kiwam jak kaczka... :-(

oj znam to toczenie się... :)

december, właśnie, są jakieś dobre metody anty po porodzie, jak się jeszcze okresu nie ma? nie mowie w pologu, kiedy to moze byc ciezko z seksem, tylko potem, kiedy okres sie na przyklad przez 3 miesiace nie pojawia...

Witam po weekendzie, po spotkaniu teściów z moimi rodzicami po prostu bajka:)

Składaliśmy dzisiaj łóżeczko z Darlandu, byłoby do czego się przyczepić w sensie wykonania, ale powiedzmy, że jestem zadowolona:)

Wyprałam bieliznę Zuzki i spakowałam do torby do szpitala, muszę ją jeszcze wyprasować??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry