reklama

Otyłość w ciąży

Czesc Lenka :) to mamy zblizona wage, ja w tej chwili 85kg po ciazy spadlo 10kg, choc przytylam tylko 5.

Mimi, nie zartuj dobrze sie trzymasz. Idziesz podobnie jak ja, wiec 5kg na finiszu nie powinnas przekroczyc. :)

reklama
Marzy mi się zaczynać ciążę z 90kg, ale cały czas oscyluję w okolicach 100 :/ Może jak już się wzięliśmy za starania to i motywacja będzie większa :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, waga to cyfra, każda z nas też inaczej znosi swoje kg... Ja teraz bez ciąży mam 98-99kg, ale w najgorszym okresie miałam na wadze 112kg [emoji17] miałam wtedy doła, czułam, że lekarze mnie nie ogarniają, czułam się po prostu paskudnie [emoji25] pocieszam się, że jakbym zaciążyła, to przy pomyślnych wiatrach tej kiepskiej poprzedniej wagi nie przekroczę... Niestety mam tendencje to hiper ultra szybkiego nabierania masy [emoji16] a co gorsza po prostu lubię jedzenie i to nie fastfoodowe [emoji41]

Lenka, witaj, będzie dobrze, tak jak dziewczynki piszą - waga jak marzenie [emoji11] ja 80kg to w liceum ważyłam [emoji16] i teraz to w moich oczach jest waga iście piórkowa! [emoji11]

Szafirek - jakby nie patrzeć motywację masz teraz pierwszorzędną jeśli chodzi o jakieś panowanie nad jedzonkiem [emoji11] poza tym, jakieś odstępstwa zawsze się trafią, nie ma na świecie takiej tytanicznej kobiety, która 9 mcy by jadła sałatę z jogurtem light i gotowane mięso będąc w ciąży [emoji16] grunt, żebyś miała dobrych lekarzy [emoji11]

Mimi, jestem pełna podziwu, że tak super wagę trzymasz, przecież to jest Twoja zasługa, Twój wysiłek i Twój sukces! Nikt inny tego za Ciebie nie zrobił, powinnaś być dumna kochana! Poza tym, wstawiałaś zdjęcie i było cacy [emoji11] więc bez takiego kokietowania [emoji16]

Ka, moja siostrzyczka wagowa [emoji11] ja psychicznie rozkwitłam odkąd waga z 3-cyfrowej stała się 2-cyfrowa [emoji16] a to tylko kwestia psychiki, bo przecież nie czuję różnicy między no 101 a 99 kg [emoji16]

W czwartek albo piątek będę betę robić, już siedzę jak na szpilkach [emoji44]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado [emoji8] Masz rację, że skok z 3 cyfr na 2 czyni cuda, też ważyłam swego czasu więcej i w bólach udało się kilka kg zrzucić. Trzymam kciuki za betę [emoji110][emoji110][emoji110] a jak się czujesz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

asia333podlasie Historia jakich pewnie tu wiele.... W tamtym roku w październiku pokazały mi się dwie kreseczki na teście. Po kilku tygodniach poroniłam, okazało się, że nie doszło do pełnego zapłodnienia i serduszko się nie wykształciło :( Mimi2330 - dlatego na razie nPoczątkowo to znosiłam, ale z miesiąca na miesiąc czułam się coraz gorzej. Próbowaliśmy, próbowaliśmy i nic... Jestem straszny nerwus i wrażliwiec więc ciężko mi było. Pewnie częściowo sama jestem sobie winna. Za dużo stresu sama sobie dostarczałam.
Ale udało się! Jest mała fasolka! Tylko oby z bijącym serduszkiem :(

kasia0121 Dziękuje! :) A jak po ciąży ? Spada Ci waga?

o.paulina Zazdroszcze! Mam nadzieję, że też mi się tak uda zostać przy swojej wadze. Ale przynajmniej wiem, że to jest możliwe :)

Colorado1989 Piórkowa waga! Jeju jak mi miło :) Nikt z mojego otoczenia by mi tak nie powiedział... Ja niestety w liceum miałam 65 kg.... Ale czasy się zmieniły, problemów i stresu przybyło więc i wagi też....

A swoją drogą zazdroszcze Wam zakupów :tak: Jeszcze dzieciątka nie mam a już bym te bodziaki i bluzty w tym Lidlu kupiła :rofl:

Jk takie misiowate są te bluzy, na pewno na chłodniejsze dni. I jakość też dobra. Zresztą ubrania z Lidla jak dla mnie są dobrej jakości. Sama mam z tamtąd kilka rzeczy. U nas strasznie dużo osób się na to rzuciło. No ale co się dziwić, takie czasy, każdy poluje na okazję.

Mimi mnie to czeka i kurtka i buty i z dwa kombinezony, rękawiczki, czapki, szaliki. Filip w grudniu będzie miał 8 miesięcy to może już chcieć szaleć w śniegu. Te wydatki mnie przerażają. Dlatego chce kupić wszystko wcześniej, bo grudzień to ciężki miesiąc, tu Mikołaj a za chwilę święta. I chyba zapowiada się, że pierwszy raz nie zakupie nowych bibelotów świątecznych.

Colorado zaciskamy kciuki za bete. A test ciazowy też będziesz robić czy najpierw bete?

Ostatnia edycja:
Czesc Lenka :) to mamy zblizona wage, ja w tej chwili 85kg po ciazy spadlo 10kg, choc przytylam tylko 5.

Mimi, nie zartuj dobrze sie trzymasz. Idziesz podobnie jak ja, wiec 5kg na finiszu nie powinnas przekroczyc. :)
Oby kochana.... [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Dziewczyny, waga to cyfra, każda z nas też inaczej znosi swoje kg... Ja teraz bez ciąży mam 98-99kg, ale w najgorszym okresie miałam na wadze 112kg [emoji17] miałam wtedy doła, czułam, że lekarze mnie nie ogarniają, czułam się po prostu paskudnie [emoji25] pocieszam się, że jakbym zaciążyła, to przy pomyślnych wiatrach tej kiepskiej poprzedniej wagi nie przekroczę... Niestety mam tendencje to hiper ultra szybkiego nabierania masy [emoji16] a co gorsza po prostu lubię jedzenie i to nie fastfoodowe [emoji41]

Lenka, witaj, będzie dobrze, tak jak dziewczynki piszą - waga jak marzenie [emoji11] ja 80kg to w liceum ważyłam [emoji16] i teraz to w moich oczach jest waga iście piórkowa! [emoji11]

Szafirek - jakby nie patrzeć motywację masz teraz pierwszorzędną jeśli chodzi o jakieś panowanie nad jedzonkiem [emoji11] poza tym, jakieś odstępstwa zawsze się trafią, nie ma na świecie takiej tytanicznej kobiety, która 9 mcy by jadła sałatę z jogurtem light i gotowane mięso będąc w ciąży [emoji16] grunt, żebyś miała dobrych lekarzy [emoji11]

Mimi, jestem pełna podziwu, że tak super wagę trzymasz, przecież to jest Twoja zasługa, Twój wysiłek i Twój sukces! Nikt inny tego za Ciebie nie zrobił, powinnaś być dumna kochana! Poza tym, wstawiałaś zdjęcie i było cacy [emoji11] więc bez takiego kokietowania [emoji16]

Ka, moja siostrzyczka wagowa [emoji11] ja psychicznie rozkwitłam odkąd waga z 3-cyfrowej stała się 2-cyfrowa [emoji16] a to tylko kwestia psychiki, bo przecież nie czuję różnicy między no 101 a 99 kg [emoji16]

W czwartek albo piątek będę betę robić, już siedzę jak na szpilkach [emoji44]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam trzymam ale wolałabym jak Agunia schudnąć prawie 10kg w ciąży [emoji16]

hchy43r8h8l5x99d.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry