Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja polecam na zgage Link do: Gelatum Aluminii phosphorici, zawiesina, 250 g - Portal Dbam o ZdrowieJa się czuję no.. jakbym właśnie wróciła z górskiej wycieczki.. W nocy już nie sypiam jak wcześniej tylko budzę się po kilka/kilkanascie razy, więcej muszę odpoczywać, męczy zgaga, wstanie z łóżka to wyzwanie ale pomimo tego ogólnie nie narzekam. Jedynie ta zgaga na serio mi daje popalić. Jeszcze 3 tygodnie temu chodziłam po gorach i bylam wulkanem energii a teraz tak cooooraz ciężeeeeeeej![]()
Jedyne co mnie baaaardzo cieszy, ze nie wstaje w nocy na siku i ogolnie nie musze co chwile latac.
Szału nie ma ale tragedii też nie![]()
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
To pozazdrościćLenka jeszcze troszkę i też Twój maluszek będzie taki "duży"
Jeśli chodzi o słodycze- tylko po nich nie wymiotujęi jedząc głównie cukierki owocowe, mentosy, skitlesy, lody wodne, jogurty owocowe i kisiele do kubka mam 6,7 kg mniej [emoji14] (waga startowa 103,5 a dziś 96,8
) no ale poza tym mało co jadłam, a jak już to żegnałam się z tym po kilku minutach. Ale pochwalę się, że już 3 dzień nie wymiotuję <jupi>
pewnie jak teraz zacznę normalnie jeść to waga poleci w górę.
Jeśli wolno spytać, z jaką wagą zaczynałaś i z jaką skończyłaśSzafirek gratulacje utraty wagi. A czy waga pójdzie w górę niekoniecznie u mnie nie poszła .A w którym Ty jesteś tygodniu ? I najważniejsze że wymioty ustały teraz możesz cieszyć się ciążą w pełnym wymiarze![]()