Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli nie będzie zoltaczki to myślę że w poniedziałek [emoji1]Mimi, fajnie, że piszesz. Cieszę że poród bez problemów, chyba przełamałaś złą passę tutajFilip jest cudny! Nabierajcie sił i odpoczywajcie. Wiadomo kiedy Was wypuszczą?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co jest najśmieszniejsze ma ciemne włosy A na środku z przodu biały pukielek.... pewnie tak mu zostanie. U męża w rodzinie jeden chłopak tak maMimi jakie piękne włoski na Filipek
Cieszę się, że nie masz poporodowej traumy, mam nadzieję że raz dwa wrócisz do formy
Colorado, jak temperatura?
Dzięki kochana [emoji5]Mimi śliczny synuś:* A jak z karmieniem? Nikt Cię nie terroryzuje za to że nie chcesz karmić piersią?
Jak mija sobota? Mi leniwe,nic się nie chce...:/
Wczoraj mąż dał mi tel w prezencie z okazji: urodzenia dziecka,urodzin,imienin i rocznicy.Trochę mu się nazbierało zaległości :/ Ale zrehabilitował się więc wybaczamZwłaszcza że moim poprzednim smartfonem miałam ochotę wczoraj rzucić o ścianę bo się ciągle zawieszał...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom