reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Gratulacje!!! [emoji175][emoji255][emoji258]

oar8csqvca3w8vmb.png

Mimi gratuluję. Dużo zdrowia dla Was, piękny synek, no cudo:)

Zuza co do diety to zaczynaliśmy od kleiku kukurydzianego. Filip pije go z butelki. W ogóle mam wrażenie że te kaszki są rzadkie zeby karmić z łyżeczki. Pierwsze warzywka podawałam ze słoiczka, później już sama gotowałam zupki: jarzynowa, dyniowa i z cukini. Do zupek dodaje oliwę z oliwek i kaszke manną. Od 5 miesiąca doszedł do zupy królik. Teraz czasami podam słoiczek żeby było jakieś urozmaicenie. Tym bardziej że nie wiem jak dodać np kukurydzę do zupy, a w sloiczkach już jest dodana. Raczej wybieram te dania których nie jestem w stanie sama ugotować. Zupki gotuję na wodzie z butelki. Na parze przygotowuje lososia. Co do przypraw to od niedawna daje szczypte soli i cukru, ale to nie zawsze.Jak coś pominęłam to pisz, co wiem to odpisze.

Ząbków u nas brak. Niestety. We wtorek idziemy do szczepienia to poproszę pediatra zeby mu tam pozagladala i oceniła ile jeszcze czasu minie zanim pojawi się ząbek, o ile w ogóle można to ocenić.

reklama
Dzięki dziewczyny :*
Ogólnie cc było ekspresowe i nieproblematyczne. Dali radę mnie prZenieść hehe [emoji16]
Ja czuję się w miarę choć brzuch boli strasznie. Podnioslam się po 10 godzinach. Ból niesamowity. Przeszłam jedynie do innej sali i kazała się kłaść. DZiś od rana znów wstawanie ale już na dłużej. Znów będzie ból ; (
PrzeZ noc mialam się wyspać bo mały jest na obserwacji a ja co chwila się budzę i słyszę jak on płacze [emoji54]

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry