Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pierwsze ruchy poczułam dokładnie 11 października, byłam wtedy w 17+6Od dwóch dni zauważyłam, że wypchało mi brzuchgdyby nie fałdki, pewnie miałby już prawie ciążowy kształt, a tak to muszę jeszcze poczekać. Na razie jestem na etapie oczekiwania na pierwsze ruchy. Jestem ciekawa, kiedy to nastąpi. Wiem, że jest jeszcze za wcześnie, pewnie dopiero koło świąt się uda, ale czekam z niecierpliwością
a jak to było u was? Kiedy poczułyście pierwsze ruchy?![]()
Wcześniej nie ulewal wcale. A potem stopniowo zaczęło się coraz więcej. Jak nieraz uda się ze zje ok 80 to z połowę albo i więcej zwróci :/Mimi a dużo ulewa? Może spróbuj mleko Ar albo dawaj częściej mleko ale w mniejszych porcjach.Odbija się mu po jedzeniu?
Wcześniej nie ulewal wcale. A potem stopniowo zaczęło się coraz więcej. Jak nieraz uda się ze zje ok 80 to z połowę albo i więcej zwróci :/
Z odbijaniem różnie. Nieraz się uda a nieraz nosze go długo i nic....
Boje się trochę zmiany mleka. Z kroliczych boberkow udało nam się uzyskać normalną kupkę
![]()