Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdrówka dla Was :* niedobrze że malutki chory na same święta. Oby szybko minęłoHej Dziewczyny!
U nas rozpanoszyło się choróbsko :/ Maluch zakatarzony na maksa... Męczy się BiedaczekRatuje się olejkami eterycznymi: mentolowym i eukaliptusowym (gotuję wodę w garnku, dodaje kilka kropli i pod łóżeczko) żeby mu się łatwiej oddychało. Ja też chora,nie zrobiłam jeszcze w domu nic... A za kilka dni Święta. Ale jak nie noszę Dominisia to padam na nos:/
Szafirek napisz koniecznie :*
Mimi Filipek śliczny:*
Odezwę się później :*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mnie przyjmowali to taka baba po moim opisie dolegliwości stwierdziła, że kręgosłup boli mnie od wagi bo 10 kg nie ważę.. No ale już na oddziale nie spotkałam się z żadnymi uwagami, komentarzami. Bardzo miłe, sympatyczne położne.Jakieś komentarze odnośnie wagi w szpitalu?
Czy na pewno są dobre będę wiedziała na wizycie 28.12.Paula, jeśli wyniki dobre to świetnie
Ja dziś tak się zadręczam, rzeczą błahą, bo 5 tydzień a u mnie zero objawów, podbrzusze i piersi nawet mniej bolą i to tyle. W piątek chyba pójdę na betę, żeby się nie martwić dłużej.
U Was kiedy jakieś niedogodności się zaczęły?
Szafirek, a po wszystkim jedzeniu tak Ci się dzieje, czy może po czymś konkretnym?
Tyle dobrze, że z jakimiś nieprzyjemnościami się nie spotkałaś w szpitaludziwi mnie to, że kultura osobista i przychylne nastawienie nie jest standardem... :/ I że takie my to się cieszymy z tego, że ktoś nas nie zwyzywa :/
![]()