Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja druga wizytę mam dopiero 01.02Eee to siostry z radością się podzielą [emoji4] i zwolnią przestrzeń w domach [emoji16]
Odkryłam, że nawet w sklepie z wózkami w okolicy jest outlet i sprzedają tam taniej nowe wózki, tylko ze starszych kolekcji albo powystawowe [emoji4] w każdym razie opcje są [emoji4]
Kiedy masz wizytę u gina?
Ja dopiero 17.01, wtedy dowiem się, czy dalej w celibacie muszę cierpieć [emoji16]
![]()
Ja mam strasznie mieszane uczucia, z jednej strony zawsze marzyłam o córce, z drugiej synuś mamusi... Szkoda, że to nie bliźniakiJeśli chodzi o oczekiwania względem płci, to ja się strasznie nastawiłam na chłopca. Więc jak jakoś w 13 tygodniu się dowiedziałam, że na 99% dziewczynka, to w pierwszym momencie się trochę podłamałam i nie ukrywam, byłam troszkę rozczarowana. Ale to przez jakieś 5 min [emoji16] teraz jakby się okazało, że chłopak to bym chyba gorzej zareagowała. Wiadomo, że najważniejsze, żeby było zdrowe, ale nie ukrywajmy, zresztą ma jakieś swoje wyobrażenia [emoji16]
![]()
No, to długo jeszcze [emoji4]Ja druga wizytę mam dopiero 01.02zastanawiam się czy nie umówić się do jakiegoś polecanego gina na USG prenatalne, bo chciałabym spać spokojnie
![]()
Nawet nie wiedziałam, że jest tyle rodzajów tych poduch [emoji32] dzięki!Ja mam poduchę taką jak na obrazku ostatnia. Jest świetna. Super się śpi. Podtrzymuje plecy, biodra tak nie bolą, jak masz coś między nogami i szyja jest super ułożona. Zdecydowanie polecam. Trochę kosztuje, ale jest warta swoich pieniędzy.
![]()
![]()