reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi dziewczynki z reguły są mniejsze niż chłopcy. Moje dziewczyny nosiły rozmiar 80 koło roczku.

Colorado też by mi serce pękało.
A możesz napisać dlaczego kotki trafiają do Ciebie?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Kasia kregosłup mi wysiada niestety:(

Colorado w sprawie kotków Cie rozumie. U mnie kiedys był jeden dzien kotek, który sie zgubił i już za nim ryczałam.

Edysiek Colorado jest domem tymczasowym dla kotków.

Mimi Lila jest niewysoka, ale okraglutka. Geny:D

Mimi dziewczynki z reguły są mniejsze niż chłopcy. Moje dziewczyny nosiły rozmiar 80 koło roczku.

Colorado też by mi serce pękało.
A możesz napisać dlaczego kotki trafiają do Ciebie?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Współpracujemy ze schroniskiem, trafiały do nas mioty maleńkich kotków, takich do odchowania. W schronisku nie mają tam opieki 24/7, więc nie daliby rady się nimi właściwie zająć.
Odchowaliśmy dwa mioty i na tym teraz koniec ze względu na nasz ludzki miot [emoji1] ale pewnie do tego wrócimy.
Pierwszy miot miał 2 tygodnie i te małe schorowane kociaki musieliśmy co 2-3h karmić sztucznym mlekiem, więc mały symulator był [emoji1]

Jest to świetna forma wolontariatu, jakby ktoś czuł pustkę w życiu, to polecam [emoji4] ja sobie tę pustkę zabiłam :)

8une3e3kck8m6mea.png

Edysiek pomysłowa Twoja córka. Jak gdzieś będę widziała promocję na mąkę to dam znać ;) Chociaż dla Ciebie późniejsze sprzątanie to wątpliwa przyjemność.
Ka, nigdy nie korzystałam z tych testów.
Kattaya to męża zagon żeby Ci plecy pomasował. A jak z rozszerzeniem diety? Co Lilce podajesz? Weszły jakieś nowe smaki? Pytam bo sama nie wiem jak dalej działać z tym jedzeniem.
Colorado Ty to masz złote serce. Nie każdy by się zdecydował na bycie takim domem przejściowym, to wymaga dużo pracy i na pewno też sporo kosztuje. Brawo Ty!

Colorado, piękna sprawa. Też bym miała mega problem, żeby rozstać się z kociakami... a dr Q. to jeszcze można gdzieś obejrzeć? [emoji16][emoji16][emoji16]

Testy zostawiam sobie na następny cykl, bo przyjeżdża mój teść, więc będzie mało swobody i trzeba będzie celować...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I jak Mimi, działają? A tak w ogóle to dostałaś okres? :D

Colorado, mogę sobie tylko wyobrazić jak Ci żal. A macie później jakiś wgląd w to co się z nimi dzieje?

Hm.... niby coś pokazywały ale ja nigdy nie wiedziałam czy pasek jest wystarczająco ciemny hehe ale za namową Asi potwierdzilam dzięki nim ciaze :D

Okresu brak.... [emoji32][emoji32][emoji32]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi jakie wymiary tych pudełek ? [emoji4]
Co myślicie w ogóle o ciuszkach z pepco ? Kupujecie?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O właśnie, szukałam pudełek na pierdoły różne :) jaka cena!

Mimi, zrób test może [emoji16]

Do góry