Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To tak jak ja sobie sukienkę zamówiłam Jak przyjdzie za mała to będzie motywacja żeby szybciej schudnąć
To muszę dołączyć do jakiejś grupy na fb i poszukać o co chodzi z tymi rozmiarami.Zamowilam Michasiowi butki to sugerowała się zdjęciami co ludzie wstawiają na danej aukcji.
Dziewczyny jak się boicie kupować to kupcie jakąś taniochę na początek Moim pierwszym zakupem był spieniacz do mleka za 2zł [emoji23] [emoji23] [emoji23] Daje radę
A ja zamówiłam Kacprowi plecak, sobie sukienkę jakieś pierdoły do kuchni, zabawki Michasiowi i jeszcze kilka rzeczy jak przyjdzie cokolwiek to się pochwalę Oj to czekanie to coś strasznego pozostaje uzbroić się w cierpliwość co nie jest łatwe A spodenki i Twoje łowy bardzo fajne Od dawna zamawiasz?
To odważna jesteś Ale pocieszę Cię że jeszcze się nie zdarzyło żeby coś nie dotarło Chyba we wrześniu zamawiałam pierwszy raz. Czasem paczka idzie 2 miesiące :/ Fajne są tam pierdołki Np. zamawiałam celofanowe mini torebeczki z mikolajem i Kuba zabrał do szkoły nasze pierniczki dla kolegów i Pani Czy taka "pokrywka" w kształcie myszki miki na nawilżane chusteczki np. do torby na wyjście na ali 3,50zł a na allegro 7,50zł +8zł wysyłka [emoji12] Hitem u nas są jednak te kalesonki bo są cudne, a najbardziej trafione są te:
Ja w wielu sklepach płacę kartą kredytową. Ale też nigdy nie zapisuję danych w pamięci tylko za każdym razem podaję.
A te zabawki to mają jakieś atesty? Bo to co na rynku europejskim jest oferowane to musi mieć, i to pewnie też może mieć wpływ na cenę
Sąsiady nasze chyba zamawiają cały czas z aliexpress, bo co im odbieramy przesyłkę to nadawca jest z Hongkongu [emoji16][emoji16][emoji16] śmiejemy się, że może jakieś białe proszki dilują [emoji23]
Colorado szczerze mówiąc nie zwracam na to uwagi [emoji27] Pluszaki mają CE ale raczej jest to China Export. Zwracam uwagę żeby nie bylo małych elementów... Ale na atesty nie patrzyłam...
Wiecie jak to z atestami, które zapłaci ten ma [emoji6]
Większość rzeczy u nas w sklepach jest tylko z matką.
Na ali płacę przez przelewy 24.
A jestem od sierpnia.
I zwykle mam w drodze kolo 15 rzeczy [emoji16] w tym miesiącu będzie mniej, bo krucho u mnie z kasą.