reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Fajnie wam dziewczyny ze takie dylematy macie... Jakie imię wybrać , jakie USG zrobic ...ja tez tak chce:-( A póki co wyjechalam na weekend na jeziorka do miejscowości Sumowo trochę sie zrelaksować przed staranimi:-) pozdrawiam cieplutko i spijcie dobrze Dobranoc

widzę, że sobota to każdy za sprzątanie się wziął :P co do imion... jakby był chłopak to bardzo szybko doszliśmy do kompromisu :D ale co do imienia dziewczynki... tu się zaczyna problem bo jak mnie się podoba to mojemu się nie podoba a jak mojemu się podoba to ja mam takie uprzedzenia, że nie ma mowy :D

Miłego sprzątania :P

marcia30 ojj być może już niebawem te "zmartwienia" co do imienia i USG spadną na Ciebie ;D także nie ma co się stresować, troszkę cierpliwości;-)

Pisałam ostatnio z koleżanką, która też stara się o dzidziusia i tak strasznie się nakręciła, że nic z tego nie wychodzi... Ponoć razem ze swoim partnerem zrobili jakieś tam badania i wszystko jest z nimi w porządku, a lekarz zalecił po prostu nie myśleć o tym tyle, bardziej się zrelaksować.
Bo wydaje mi się, że też dużo zależy od nastawienia kobiety tego co tam sobie w głowie zaplanowała... He chyba sama jestem tego dobrym przykładem, nie miesiączkowałam przez długi czas wcale (czegoś tam miałam za mało) wyjechałam do UK i wraz ze zmianą klimatu wystąpiła miesiączka (czyli we wrześniu ;P) i pomyślałam sobie fajnie by było zajść w ciąże, jak się uda to się uda a jak nie to trudno, oczywiście zapisywałam sobie kiedy powinny być dni płodne, a kiedy nie i tak oto wg moich wyliczeń 16 grudnia zaszłam w ciąże :-D:-):szok:

*martusia*
mój A chciał na początku, żeby nasz dzieć miał na imię Oliwier ;D wtedy ja chciałam Nikodema ;D hee a teraz oby dwoje zadecydowaliśmy, że będzie Jasiek i koniec :-D a co do Natana, znajomy ma syna Natana, a to imię wcale mi się nie podoba ;D Oliś jest ładniejsze sto razy ;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry