reklama

Otyłość w ciąży

Dobry dzień ;D no właśnie cisza tu okropna:-D chyba staraczki tak się starają, że czasu nie mają na pisanie, a ciężarówki leżą i czekają na rozwiązanie :-D:tak:;-):-) marcia30 musisz poczekać, żeby ktoś mądry Ci napisał jak to się ustawia, bo ja zielonego pojęcia nie mam jak to ustawiłam (no zdjęcie to jako avatar i się powinno zrobić widoczne)
dzewelajna jeszcze troszkę i robisz teścior !!! Ooooł jee :P pozytywny będzie jak nic ;D

reklama
staraczki się nie starają tylko czekają :-):-):-):-):-)
a w między czasie umilaja sobie czas ćwicząc starania na kolejny miesiąc :tak:

marcia30 witam cieplutko :-):-)i zacieram rączki z radości, ze jesteś :-)
tak się martwiłam, ze sama tu zostanę :-p twoja historia taka sama jak i moja tak więc całkowicie się z tobą łączę :-)
ja mam na wadze aktualnie 110 kg przy 176 cm ale od miesiąca nie wchodziłam na wagę i chyba sie tego boję. Nie wiem czemu tak tyje.... masakra jakaś :-)
ale...damy rade .....

co do zdjęcia to nie avatar edytuj tylko zdjęcie https://www.babyboom.pl/forum/profile.php?do=editprofilepic
a suwaczek trzeba wstawić tutaj https://www.babyboom.pl/forum/profile.php?do=editsignature

ciekawe co tam u tej naszej biednej ainhoa słychać

kochana - trzymamy za ciebie kciuki

ja po porodzie jeszcze nie miałam miesiączki i też czuję się jak napompowana, co widać na wadze niestety. No ale od 3 dni dieta i walka z węglami. I chodzi za mną papieros - straszliwie! Ale jestem silna i nie daję się dogonić :)

Miłego dnia moje drogie :)

Dzięki dzewelajna z tym zdjęciem to pokombinuje jak mój laptop wróci z naprawy bo na IPadzie to mi jakoś nie idzie.
A tak z innej beczki jakich testów na owulacje używasz bo ja se kupiłam taki monitorek płodności Clearblue i rok temu jak sie staraliśmy to dwa cykle była lipa a jak uzylam tego monitora to był strzał w dziesiatke:-) i tak przez ten rok monitorek leżał nie używany a teraz zamowilam do niego patyczki i już drugi tydzień czekam na przesyłkę i sie uzeram z jakimś durnym sprzedawca z Allegro bo sie ociaga z wysylka a ja lada dzień muszę robic testy:angry: kurcze mam nadzieje ze dojdą bo sie tak pozytywnie nastawilam:-D

ja po porodzie jeszcze nie miałam miesiączki i też czuję się jak napompowana, co widać na wadze niestety. No ale od 3 dni dieta i walka z węglami. I chodzi za mną papieros - straszliwie! Ale jestem silna i nie daję się dogonić :)

Miłego dnia moje drogie :)

Z tymi fajkami to tak chyba jest ja w ciazy tez nie palilam ale za to moze z miesiąc po porodzie myślałam ze zwariuje tak mi sie zapalić chciało i zapalilam ale teraz od roku znowu nie palę i jestem z siebie bardzo dumna:-)

ja testów używam różnych. Najcześciej kupuje w rossmannie jak mi się nie chce iść do apteki a w ptece wybieram najtańsze. Bo w końcu test jak to test - zawsze dizała tylko nazwa inna. Ostatnio trafiłam w aptece na coś takiego TEST LH VITAM owulacyjny x 5 testów | OK Ceny
a tak to przeważnie taki - Testy ciążowe, owulacyjne i narkotykowe. Badanie jelita grubego - e-sklep Domowe Laboratorium - LH Test

zaczynają mnie pobolewać i mrowić piersi i chyba bardziej jak w zeszłym miesiącu.

a może rzeczywiście mam fioła i to tylko tak przed okresem:rofl2:

reklama
Dziękuję wszystkim za zaproszenia na fb - wszystkie z miłą chęcią przyjmuje :-)

czuje się jakby był dzisiaj poniedziałek i nic mi się nie chce
siedze w pracy a non stop zaglądam a to na BB a to na fb a to na pocztę i tak mi już prawie cały roboczy dzionek zleciał.

Ale leniuch ze mnie strrraszny

nie ma wieści od Ainhoa ??????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry