reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Kasia dziękuję za odpowiedź. Trafiłam wczoraj do szpitala z kolejnym atakiem i zostałam przyjęta na oddział. Niestety mam złe wyniki. I poszerzone drogi żółciowe i nie mogą mi nawet usunąć woreczka. Jutro coś w stylu gastroskopia tylko głębiej i jakaś zastawka gdzieś tam jest potrzebna żeby żółć swobodnie odpływała. Wczoraj zastrzyki kroplówki nie pomagały. Dziś od rana już znowu kroplówki dostaje.
Najgorsza rozłąka z małym ..

reklama
Ja mam sporo z NEXT a one są spore dość. W zeszłym tygodniu dałam do za małych bluzki z NEXT na 3-6miesięcy no ale też już niektóre nosi na 80cm. Zależy od firmy a on jest długi ale dość szczupły. Wyciągnęłam polarki dwa po córce na 12-18m z primarku i też już nosi z podwinietymi rękawami. Zależy od firmy.
No właśnie... rozmiar rozmiarowi nierówny

Już właśnie zapoznaje się z tajnikami diety cukrzycowej. Ale jak podbieram teściowej glukometr i mierze czy na czczo czy po posiłkach to w normie jest a zobaczymy co mi powiedzą. No mnie wybrzuszylo w ost 2 tygodniach tak, a jeszcze tak jak pisalysmy, zjem coś i bummmm, piłka przede mną ciesz się ruchliwością, póki możesz mnie niestety te bóle pachwin mocno zwalniają i ograniczają chciałoby się szybko coś a tu jak wykreci to amen!! Miłego dnia!
A jakie masz cukry po 2 h od posiłku ?

Kasia dziękuję za odpowiedź. Trafiłam wczoraj do szpitala z kolejnym atakiem i zostałam przyjęta na oddział. Niestety mam złe wyniki. I poszerzone drogi żółciowe i nie mogą mi nawet usunąć woreczka. Jutro coś w stylu gastroskopia tylko głębiej i jakaś zastawka gdzieś tam jest potrzebna żeby żółć swobodnie odpływała. Wczoraj zastrzyki kroplówki nie pomagały. Dziś od rana już znowu kroplówki dostaje.
Najgorsza rozłąka z małym ..
Biedna :/

Szafirek, rany julek, ale Cię te przypadłości męczą :( zdrówka!!!! Oby jak najszybciej Ci pomogli, żebyś mogła do małego wrócić [emoji8]

Szafirek przykro mi. Wiem jak się męczysz. Teraz kilka dni rozłąki, ale za chwilę wrócisz do domu i już żaden atak nie będzie Ci przeszkadzał ciesząc się macierzyństwem.

Czyli nie będą Ci usuwać pecherzyka? Ta zastawka wystarczy?

Ściskam Cię mocno, będzie dobrze. A czas rozłąki szybko minie. Kochana trzymaj się dzielnie.

Witam dziewczyny! To moj pierwszy wpis i pierwszy raz w tym serwisie. Jestem dokladnie w 7 tygodniu (pierwsza ciaza, 31 lat) Jestem tutaj gdyz mam spora nadwage i mialam taka praktycznie od zawsze. Wiem, ze to choroba, ze to niezdrowe i wrecz ryzykowne dlatego szukam po prostu wsparcia. Przepraszam, ze sie tak "wstrzelilam" do Waszej konwersacji, nawet nie wiem czy jestem na odpowiednim forum/temacie, ciezko sie przebic przez ponad 2000 stron mimo, ze probowalam z calych sil :)

Witam dziewczyny! To moj pierwszy wpis i pierwszy raz w tym serwisie. Jestem dokladnie w 7 tygodniu (pierwsza ciaza, 31 lat) Jestem tutaj gdyz mam spora nadwage i mialam taka praktycznie od zawsze. Wiem, ze to choroba, ze to niezdrowe i wrecz ryzykowne dlatego szukam po prostu wsparcia. Przepraszam, ze sie tak "wstrzelilam" do Waszej konwersacji, nawet nie wiem czy jestem na odpowiednim forum/temacie, ciezko sie przebic przez ponad 2000 stron mimo, ze probowalam z calych sil :)
Hej. Witamy [emoji1]
gratuluję ciąży. Jaka masz wage/wzrost? My tu wszystkie większe babki [emoji5]

Papuzka witamy na pokładzie :) trafiłaś w dziesiątkę z forum. Duża waga nie jest nam obca, ani przed, ani w trakcie ani po ciąży ;). Gratuluję ciąży i życzę spokojnych 9 miesięcy

reklama
Do góry