Tak sobie myslę, że Mimi będzie druga jak tu zagladnieKattaya jestes 1 osobą, od której słyszę, że CC było lepsze od sn![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak sobie myslę, że Mimi będzie druga jak tu zagladnieKattaya jestes 1 osobą, od której słyszę, że CC było lepsze od sn![]()
Ja akurat już mam za sobą poród, rodziłam 14h przy czym taki prawdziwy ból trwał od podania oxytocyny na przyspieszenie do boli partych czyli jakieś 3,5 godziny. Bolało jak jasna cholera, ale dało się przeżyć i teraz masochistycznie chce jeszcze razPowiem Wam, że nie dziwię się dziewczynom po trudnych porodach, co wolą CC. Po takich traumach trudno mieć inne podejście i tutaj sporo za uszami ma nasza kochana służba zdrowia... U mnie pewnie naiwne podejście, bo jestem jeszcze nieskalana tym bólem porodowym [emoji16] w ogóle to nie mam zielonego pojęcia jaki mam próg bólu [emoji85]
Oo maz pracuje w rossman i nic o tym nie wiem ! [emoji14]Szafirek dajesz nadzieję![]()
Kattaya jestes 1 osobą, od której słyszę, że CC było lepsze od sn
Mnie jest ciężko wyczuć czy mała się obróciła czy nie . Byłam pewna, że jest główka na dół, bo kopniaki czułam w górze, a tu okazało się, że tu jest i głową i nogi, bo mała siedzi zgięta w pół. Wczoraj tak bardzo się przesunęła na prawo, że miałam totalnie krzywy brzuch i pod ręką wyczułam wielką twarda kulkę, ale nie wiem czy to była głowa czy dupka
Po za tym kupiłam już wszystko co trzeba, resztę zamówiłam na Allegro. Za tydzień zaczynają się wakacje i jak nie będę musiała syna do szkoły wozić to nie zamierzam juz się z domu ruszać
Dziewczyny w ciąży jeśli nie jesteście w klubie Rossmann to się zarejestrujcie, a w 34tc dostaniecie maila, że możecie odebrać paczkę Pampersów 22szt za 1gr![]()
Ściągasz aplikacje Rossmann i tam możesz sobie wybrać, że spodziewasz się dziecka i na kiedy masz termin porodu. Jak zaczęłam 34tc dostałam maila że mam odebrać pampersy 22szt za grosz i wczoraj odebrałam. Teraz dostałam też maila, że mogę odebrać olejek na rozstępyOo maz pracuje w rossman i nic o tym nie wiem ! [emoji14]
Gdzie to się tam podaje, że się jest w ciąży?
A, to trwa dłużej [emoji16] sobie zdążyłam już pomyśleć, że jak to ja zwykle się nie zalapiePotwierdzam, w zeszłym roku tez korzystałam![]()