Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe no widzisz. Ale warunki pierwsza klasa. Sale też takie ładne?Mój maż powiedział „ Tutaj lepiej niz u nas w domu [emoji23][emoji23][emoji23]”
Nic sie nie ruszyło nawet sie zatrzymało ...[emoji853]Małżonek dzisiaj mi przywiózł komputer bo chyba jeszcze sie zejdzie ...
Bylam we wtorek z mężem, u tej Pani ktora była tez z nami w szpitalu. Jest po podobnych przejściach no i znała temat. Po wizycie u niej poczułam się lepiej.... teraz ona jest na urlopie, ale pewnie jak wróci zapisze się do niej... bo chyba muszę się komuś wyzalac... A ona ma taki sposób mówienia i tak ciepło na mnie patrzy , że robi mi się trochę lepiej...maminka kuchnia lepsza niż u mnie w domuno elegancko tam. Jest duże obłożenie ogólnie?
Oczekująca a może do psychologa byś poszła....? na pewno potrzeba czasu żebyś lepiej się poczuła, tak od razu się nie da wrócić do normalności.
Ja też jestem otyła a w ciąży jeszcze nie jestem i nigdzie się z forum nie wybieram [emoji16] także jeśli czujesz się na siłach, to zostań z nami. Kto wie, może razem jeszcze będziemy w ciąży?Tak się zastanawiałam czy tu zostać na tym forum.. bo w sumie otyla nadal jestem, ale.. W ciazy juz nie. Nie chcialabym wprowadzać smutnej atmosfery, kiedy tu tyle radości i dzieci się rodzą.
Oczywiście ja się bardzo cieszę, że mogę Was podglądać i cieszę się, że dzieciaki przychodzą na świat;***