Paula1207
Fanka BB :)
Gratulacje! [emoji173]️ Mówiłam, że do następnego dnia będziesz rozpakowana [emoji6][emoji16]Ja tak na szybko. Paulinka urodziła się o 21:30 snNie wiem jeszcze ile waży bo się kangurowalismy 2h
![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje! [emoji173]️ Mówiłam, że do następnego dnia będziesz rozpakowana [emoji6][emoji16]Ja tak na szybko. Paulinka urodziła się o 21:30 snNie wiem jeszcze ile waży bo się kangurowalismy 2h
![]()
Histeroskopka bardziej bada chyba samą macicę/jajowody/jajniki niż szyjkę, ale pewności nie mam. Czasem może być tak, że nie będzie dało się ustalić przyczyny... Co nie zmienia faktu, że przy następnej ciąży powinni na Ciebie dmuchać i chuchać i sprawdzać wszystko po 10 razy [emoji8] przy pierwszej ciąży lekarze mało się przejmują. Gdyby mój gin nie zrobił mi zapobiegliwie posiewu na początku ciąży, też bym pewnie nie donosiła malucha przez infekcjeNiby tak, ale mowia ze ta homocysteina mogla tez byc przyczyna bo moze problem z krzepliwoscia ... ja nie wiem nie znam sie ;(niby mowili, ze rozwarta szyjka ale długa.. zagubiona jestem. Zbadam co sie da, leczyc bede, a o szew i tak powalcze.
Bede miala histeroskopie czy tam np jesli szyjka jest slaba to bedzie widac? Sorki jesli pytanie glupie
Ty to express jesteś [emoji16] gratulacje! Jak się macie? [emoji7]Ja tak na szybko. Paulinka urodziła się o 21:30 snNie wiem jeszcze ile waży bo się kangurowalismy 2h
![]()
Przez Ciebie to ja z uporem maniaka analizuję swoje majty, nie chce zobaczyć nic krwio-podobnego [emoji23][emoji23]Gratulacje! [emoji173]️ Mówiłam, że do następnego dnia będziesz rozpakowana [emoji6][emoji16]
Ja tak na szybko. Paulinka urodziła się o 21:30 snNie wiem jeszcze ile waży bo się kangurowalismy 2h
![]()