Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam. ja testowac nie bede bo wczoraj przyszla @... obfita jak nigdy. bedziemy sie dalej starac moze bedzie wakacyjne czerwcowe bejbitrzymam kciuki za testujace i gratuluje dziewczyna po cc
Także nie dla każdego lekarza duza waga u pacjentki jest problemem i oby wiecej takich lekarzy:-)

a może już jesteś w ciąży ?????????????????????
do mnie jakoś tak przestało docierać, ze mogło się udać ...
), byłam w sobotę w sklepie i myślałam ze się zaślinię jak buldog na widok śledzika(którego na co dzień raczej rzadko jadam), kupiłam pojemniczek i sama go opyliłam ale nie wiem czy to możne jakieś urojone a może coś się dzieje z hormonami które jak wiadomo odpowiedzialne są za smaki, humory itd. zobaczymy zostało jeszcze tydzień. szukałam w necie informacji czy estrogen może być podwyższony przy zajściu w ciąże ale jakoś nic konkretnego nie znalazłamWitam w wrześniu!
Dzisiaj zamówiłam testy owulacyjne i w przyszlym tygodniu zaczynam testowanie zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mam pytanie zupelnie z innej beczki. Dziewczyny czy u was w domu sa palący domownicy? jesli tak to jak unikacie tych trujacych chmur. Ja sie martwie jak to bedzie u mnie mieszkamy z rodzicami ( 3 pkoje+ kuchnia) i oboje rodzicow kopci co sil w plucach.
nie śmierdzi