Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam wyjechane wymagania bo lampki chce tiffany i to w cieplych kolorach, a narzute patchworkowa i to musi byc klasyczny patchwork a nie jakis wyrob patchworkopodobny. I zadnych niebieskosci, ma byc przytulnie - w odcieniach miodu, czekolady moze, bordach.. Gdzies w te strone.

A chyba nawet ksiazeczka byla pod podobnym tytulem - okropny, straszny albo cos kolo tego Karolek. Faktem jest, ze wczoraj mnie dziecie zaskoczylo niesamowicie, bo zdazylam wymienic pranie na sznurach, przygotowac sobie sprzet i pokosic oba trawniki, a on siedzial caly czas na kocyku, skubal sobie trawke, rozgladal sie i byl zajety. Nawet kiedy mnie nie widzial, bawil sie spokojnie.
Lolcia, Karolek jest okropny.A chyba nawet ksiazeczka byla pod podobnym tytulem - okropny, straszny albo cos kolo tego Karolek. Faktem jest, ze wczoraj mnie dziecie zaskoczylo niesamowicie, bo zdazylam wymienic pranie na sznurach, przygotowac sobie sprzet i pokosic oba trawniki, a on siedzial caly czas na kocyku, skubal sobie trawke, rozgladal sie i byl zajety. Nawet kiedy mnie nie widzial, bawil sie
spokojnie.
Totka, to sa tez moje klimaty. Zalozylam ze robie wiejski dom, w
bialych scianach, jasnych, drewnianych meblach, z kredensem w kuchni,
prostym stolem i drewnianymi krzeslami na ktorych beda poduszki. Lampki
tiffany to lekki odjazd od kierunku, bo to raczej art deco (podobaja mi sie
tez w stylu art nouveau), ale swiatlo przesiane przez witraz daje bardzo
specyficzny, nieco bajkowy klimat, ociepla... Chce wprowadzic maksimum
swiatla bo pogoda tu nie rozpieszcza i slonca wiele nie ma, wiec jesli juz sie
pojawi, wnetrze domu ma z nim korespondowac. Mamy na szczescie spore
okna, z 2 sypialni i kuchni widok na ogrod, z salonu okna na ulice i na
ogrod, z malej sypialni na ulice, wiec mozna poszalec.
P.S. Jesli kiedys jeszcze bede marudzic na skapa @, to mnie kopnijcie w d...![]()
Na czuja jade. No, troche podlapalam szukajac mebli i dodatkow - wiem ze stol i krzesla do kuchni mam "french farmhouse", lampek szukalam witrazowych i to z ebay'a wiem ze to lampki w stylu tiffany.
Natomiast w miare dobrze widze kolory i mam swoje widzimisie jesli chodzi i urzadzenie domu.