reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Weronka gratulacje :-D niech się zdrowo chowa ;) czekamy na Wasz powrót :tak::tak::tak:

Kłaczku jestem tego samego zdania co reszta dziewczyn odnośnie Waszych starań, pozytywne myślenie przede wszystkim :tak: uda się ! Hm, a skoro dacie radę wychować Karolka to i małą fasolkę też zdążycie i dacie radę odchować ;)

Nasprzątałam się dziś i teraz sobie odpoczywam, zaraz chyba sobie kąpiel zafunduje... :-D eh u mnie nic się nie dzieje ;D

Weronika - wiedziałąm, normlanie wiedziłąm - miąłam nosa. Suuuper. Gratulacje gorące. ale się ciesze hihihi..

tak samo jak mi się mordka uśmiechnęła jak przeczytałam o tobie kłaczku, że jednak będiesz się starała - i dobrze. moze w końcu się uda.

pam_x_pam a ty ile jesteś po spodziewanej @ ? Ja ostatni test robiłąm 5 dni po spodziewanej i nadal miałam bardoz słąbiutką krechę - taką samą jak 2 dni po, i 4 dni po.

Teraz teścik we wtorek.

Jeszcze teraz trzymamy kciuki za naszego niedzielnego bobaska :-)

A mi dzisiaj hormony na nosie zagrały i przed chwilą się rozpłakałam normalnie :baffled:
Nie śpię w nocy źle, przespałam się teraz jakieś pół godziny i niedobrze... Nosz ku***wa nie jestem od dogadzania innym:baffled:

Wszystkiego mi się odechciało, chyba jednak się spakuję i wrócę do pustego mieszkania :baffled:

Weronika - wiedziałąm, normlanie wiedziłąm - miąłam nosa. Suuuper. Gratulacje gorące. ale się ciesze hihihi..tak samo jak mi się mordka uśmiechnęła jak przeczytałam o tobie kłaczku, że jednak będiesz się starała - i dobrze. moze w końcu się uda.pam_x_pam a ty ile jesteś po spodziewanej @ ? Ja ostatni test robiłąm 5 dni po spodziewanej i nadal miałam bardoz słąbiutką krechę - taką samą jak 2 dni po, i 4 dni po. Teraz teścik we wtorek.Jeszcze teraz trzymamy kciuki za naszego niedzielnego bobaska :-)
@ miala byc wczoraj ale nie ma. test robilam wczoraj i taki cien cienia byl i po chwili zniknol wiec we wtorek powtorze.

Hejka dziewczynki:)
Jutro wielki dzień dla nas więc piszę już teraz, że odezwę się jak już będziemy z Lenką w domku. Trzymać kciuki za szybki powrót do formy po cc:) i oczywiście za maleńką również. Do przeczytania wkrótce:) Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry