Patrycja2810
Fanka BB :)
Weronika- GRATULUJĘ :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niech się zdrowo chowa 

uda się ! Hm, a skoro dacie radę wychować Karolka to i małą fasolkę też zdążycie i dacie radę odchować
eh u mnie nic się nie dzieje ;D

@ miala byc wczoraj ale nie ma. test robilam wczoraj i taki cien cienia byl i po chwili zniknol wiec we wtorek powtorze.Weronika - wiedziałąm, normlanie wiedziłąm - miąłam nosa. Suuuper. Gratulacje gorące. ale się ciesze hihihi..tak samo jak mi się mordka uśmiechnęła jak przeczytałam o tobie kłaczku, że jednak będiesz się starała - i dobrze. moze w końcu się uda.pam_x_pam a ty ile jesteś po spodziewanej @ ? Ja ostatni test robiłąm 5 dni po spodziewanej i nadal miałam bardoz słąbiutką krechę - taką samą jak 2 dni po, i 4 dni po. Teraz teścik we wtorek.Jeszcze teraz trzymamy kciuki za naszego niedzielnego bobaska :-)
Hejka dziewczynki
Jutro wielki dzień dla nas więc piszę już teraz, że odezwę się jak już będziemy z Lenką w domku. Trzymać kciuki za szybki powrót do formy po cci oczywiście za maleńką również. Do przeczytania wkrótce
Buziaki