reklama

Otyłość w ciąży

marcia a może jakieś wapno sobie wypij...?

kłaczek drakulaa hehe dobree !!! :-D

Też uciekam już spać:tak: fajnie by było żeby tak w nocy bądź nad ranem obudziły mnie jakieś skurcze (choć pewnie to nie nastąpi:zawstydzona/y:). Jutro wpadnę tu po południu także nie myślcie, że urodziłam hehe:-D:tak: z resztą jakby coś to dam Wam znać ;D Dobranoc ;***

reklama
Witam sie sobotnio

Ja już sie wyspalam gozej z moim mężem bo nie dał rady spać.
Lolcia wapna to ja podwójna dawkę pije + leki od alergii. Dzisiaj chyba troszkę lepiej.
Pisze do was leżąc w wyrku a mój pies leży na miejscu męża i chrapie jak on:-D jak to sie pies upodabnia do właściciela. :-)
Ja dzisiaj moze generalne porządki zrobię u mamy, biedula jest cieżko chora osoba i mimo ze ma czysciutko w domu to zawsze coś jej nie pasuje a ze sama nie da rady bo ma niewydolność oddechowa i chodzi z aparatem tlenowym to wszystko robię ja, także czeka mnie pracowity dzień, spale trochę kalorii i moze pare dkg spadnie. Bo muszę sie pochwalić ze w sumie spadło mi 1,6 kg dziś sie wazylam i jest 98,2kg.
Miłej soboty:-)

Witam się sobotnio :)))

Nadalko - ale Wasza córcia przesłodka, dla mnie ideał dziewuszka i takie włoski piękne, boska :-D
Marcia - ja na alergię biorę aleric bo ponoć tylko to w ciąży dozwolone jak już jest ciężko wytrzymać :tak:

Lolciu - może dziś co ?

Biedna Martusia, żeby to się cc nie skończyło, choć moja kuzynka rodziła 48 godzin i dała radę sn.

Marcia, wapno doustnie, masc miejscowo.
Nadalka, fajnie Ci mala kombinuje na lezaczku! Zacznij jej klasc zabaweczki na piersi - nie wiszace, bo te uciekaja spod raczki, a lezace. Takie latwiej jest lapac i dziecko cwiczy chwyt, pozniej manipulowanie. Iguniek juz fajnie kombiinuje jak by tu zlapac zabawke, tylko ta gwiazdka jej ucieka.

Cześć dziewczyny:)
Miłego weekendu życzę w ten pochmurny i zimny dzień brr....
Mam pytanie do Was, w którym tygodniu, miesiącu ciąży mówiłyście rodzinie, znajomym o ciąży????

kłaczek Dracula mnie rozwalił :D

Marta wapno specjalne antyalergiczne i krem nawilżający jakiś nivea czy coś:)

Nadalka małej nie zobaczę, ale wierzę kłaczkowi i redusi, że jest cud miód i orzeszki ;)

A ja mam akcje od rana, obiecał mi, że pojedziemy do mnie do domu rodzinnego, że pójdzie ze mną na badania, a teraz foch na mnie i nie zamierza się do mnie odzywać, ku***wa kto tu ma więcej lat- ja czy on :/ Nie wiem czy on sobie nie radzi z tym, że tatą zostanie czy co się dzieje, porozmawiać nie idzie :/

Cześć dziewczyny:)
Miłego weekendu życzę w ten pochmurny i zimny dzień brr....
Mam pytanie do Was, w którym tygodniu, miesiącu ciąży mówiłyście rodzinie, znajomym o ciąży????

ja jestem z natury paplą wiec wygadałam wszystkim od razu ale z perspektywy czasu to myślę ze teraz jak się uda to poczekam aż się zacznie 2 trymestr bo potem musiałam wszystkim tłumaczyć czemu ju nie jestem w ciąży a to było wkurzające

My powiedzieliśmy w 8-9 tygodniu, po tym jak serduszko bijące było, w pracy powiedziałam w 9 tyg. Ale ogólnie powiedzieliśmy tylko najbliższym, wiele znajomych nawet nie wie. Po mnie nie widać (bo oponki miałam zawsze), więc się nawet nie domyślają jak mnie na ulicy widzą :-D

reklama
Indziorko - a Twój może jakiś lekki kryzys tymczasowy przechodzi, nie było go, to może odzwyczaił się od myślenia o ciąży i Dziecku, a tu jak wrócił to go uderzyło podwójnie, większy brzuszek, piersi, badania - może znów potrzeba mu trochę czasu na oswojenie. Choć wiem, że Cię to wkurza bo ja bym ataku nerwicy dostała i podziwiam Cię, że trzymasz nerwy na wodzy i wojny nie robisz. Szacun:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry