reklama

Otyłość w ciąży

Akeake napewno na dziennych jest lepiej niz na zaocznych no ale teraz to juz po ptakach...co prawda bylo nudno na wykladach i tak dziko bo pierwszy raz ale bedzie dobrze hehe byc moze skoncze te studia i albo bede bezrobotna albo skoncze w biedronie na kasie hehe no zobaczymy...

reklama
Hej Wam :)

Witaj akeake:)

Lolcia
zobaczysz, jeszcze się rozkręci :D Ja nie chcę wracać na uczelnie, mam taką psychiczną blokadę, że brak słów :/ Przeraża mnie poniedziałek, mój rozkład zajęć... Ej studiujemy po to żeby pracę mieć lepszą no :D

Się dzisiaj napracowałam, ale mój też dzisiaj pokazał co potrafi ;) kuchnią i łazienką się martwić nie musiałam w ogóle ;)
Zaraz chyba spać pójdę :D

Lolcia nie przejmuj sie studiami dasz radę ja maturę robiłam w ciazy a potem z mała Patrycja studiowałem filologię angielska zaocznie i dałam rady , skończyłam to i wam dziewczyny sie uda:-)

Hej Wam :)

Witaj akeake:)

Lolcia
zobaczysz, jeszcze się rozkręci :D Ja nie chcę wracać na uczelnie, mam taką psychiczną blokadę, że brak słów :/ Przeraża mnie poniedziałek, mój rozkład zajęć... Ej studiujemy po to żeby pracę mieć lepszą no :D

Się dzisiaj napracowałam, ale mój też dzisiaj pokazał co potrafi ;) kuchnią i łazienką się martwić nie musiałam w ogóle ;)
Zaraz chyba spać pójdę :D

Powiem taak ;)) no nie zazdroszczę Ci szczególnie, że teraz to już coraz bliżej finału jesteś a siedzieć na du.pie przez 8h czy tam nie wiem ile to ciężko jest. Ja poszłam dziś na 9.45 i około 17 zwinęłam się do domu, a zajęcia były do 18.30 już mi kręgosłup i kość ogonowa pękały normalnie, he a jutro zamierzam zrobić sobie już wagary bo ciężko jest tak siedzieć, a szczególnie jak dziś mieliśmy zajęcia na takiej normalnej sali gdzie krzesełka miały blaty a mój brzuch to już niestety się tam nie mieścił w ta przestrzeń haha:-D a dziś w ogóle to chciałam być na tej uczelni, bo był test z angielskiego i podział na grupy poza tym byłam ciekawa jak to na takich studiach jest ;D dopiero na zjazd za 2 tyg się wybiorę :tak: wtedy już będę piękna i zgrabna haha na pewno bez brzucha...choć w zasadzie to ze mną nigdy nic nie wiadomo:-D
A i jeszcze się Wam pożalę, wstałam dziś rano ogarnęłam się i tak sobie zaplanowałam że dziś ubiorę buty oficerki bo to już ciepło nie jest itd...wyciągnęłam z szafy, założyłam a tu syra taka napuchnięta że zamka nie szło zapiąć już mnie złość ogarnęła, z mamą się pożarłam...a sobie myślę może trampki będą dobre, ubieram a tu pi.zda nic mi się na stopę nie chciało zmieścić :no::wściekła/y: aż w końcu stare baleriny ubrałam, oczywiście podczas siedzenia tam kostki i stopy opuchły mi jeszcze bardziej:no: gdyby to była zima to ja bym chyba nigdzie nie mogła wyjść bo ani butów ani pewnie kurtki bym na siebie nie znalazła :angry::no:

Idę spać :P dobranoc kochane :**

Lolcia nie przejmuj sie studiami dasz radę ja maturę robiłam w ciazy a potem z mała Patrycja studiowałem filologię angielska zaocznie i dałam rady , skończyłam to i wam dziewczyny sie uda:-)

Eee to Ty Panią od Angola jesteś, taak ?:) czy też bezrobotna ?:) ja zamierzam być nauczycielką w klasach 1-3 albo nie wiem kim ;D:-D:tak: planuje zrobić licencjat na tej pedagogice specjalizacja edukacja wczesnoszkolna i terapia pedagogiczna a później magisterkę na resocjalizacji, jak narazie to tylko plany ;D Od początku marzy mi się ta resocjalizacja, ale wszyscy mi odradzają.

Ja licencjat zrobiłam z angola ale do szkoły nie poszłam uczyć bo z rodzicami mała firemke prowadzę i prywatne korki miałam przez pare lat. I tez mam zamiar kiedyś jeszcze iść na pedagogikę wczesnoszkolna i zrobic magisterke.
A tak z innej beczki to szwedajac sie po facebooku zauważyłam ze twój facet urodzony jest 17 04 1983 a ja 16 04 1983 jestem dzień starsza:-)
Marta wrzucila zdjęcie małego i jest śliczny
Idę i ja spać dobranoc

Witam niedzielnie :)

Udało mi się wkleić wykres, dzięki Marcia :) Skoku nadal brak, podkusiło mnie dziś na test i oczywiście jedna krecha... bo wymyśliłam, że może jednak owu była a tempki to wina termometru bo ten cykl jeszcze mierze z jednym miejscem po przecinku a microlife czeka w szufladzie. Chyba poczekam jeszcze tydzien i biore luteine bo ile mozna :( Choc przegladalam wczoraj wiele wykresow i zdarzaly sie owulacje nawet 60 dc,eh.

Co do studiów to faktycznie wysiedzieć tyle godzin z brzuszkiem to masakra musi byc. Ja jak byłam w ciąży na trzecim roku to co prawda nie doczekałam się brzuszka, ale dojazdy pksami przy mdłościach to był hardkor :D Eh ale i tak za tym tęsknię, byłam w ciąży równe 100 dni tylko, ale były to najlepsze 100 dni w moim życiu :( A teraz boję się że już nigdy nie będę mogła zajść, a nie ukrywam, że trochę mi się spieszy bo mój A. jest sporo ode mnie starszy... No ale może nastepny cykl będzie normalniejszy.

Życzę Wam miłej niedzieli, u mnie piękne słoneczko świeci mam nadzieje, że i u Was:D

Ja licencjat zrobiłam z angola ale do szkoły nie poszłam uczyć bo z rodzicami mała firemke prowadzę i prywatne korki miałam przez pare lat. I tez mam zamiar kiedyś jeszcze iść na pedagogikę wczesnoszkolna i zrobic magisterke.
A tak z innej beczki to szwedajac sie po facebooku zauważyłam ze twój facet urodzony jest 17 04 1983 a ja 16 04 1983 jestem dzień starsza:-)
Marta wrzucila zdjęcie małego i jest śliczny
Idę i ja spać dobranoc

Czyli Marta urodzila wkoncu ? :) mam nadzieje ze niedlugo wzuci fotki :-D

dla mnie to chyba jednak nieudany cykl jest, zborilam dzis tescik o czulosc 25 i wyszla jedna kreska dzis powinna @ przyjsc....

reklama
Hello Dziewuszki!

To miłe, że nasze grono ciągle się powiększa - akeake - witaj :)

Smutno mi dziś troszkę, bo mężu poszedł do pracy na 12 do 20 i sama będę na obiadku u rodziców... Ale tak sobie pomyślałam, że przecież mam w sobie ruszającą się jego cząstkę więc prawie, jakby i on ze mną był, c'nie? :P

Upiekłam wczoraj ciasto jogurtowe ze śliwkami - ogólnie (jak się uda) jest pyszne, ale oczywiście wyszedł mi zakalec ;/ Nie wiem, co robię źle, ale do zakalców, to ja już mam wybitny talent!

Od jutra robimy drugie podejście do remontu naszej sypialni/pokoiku Jasiowego więc pewnie nie będę się za często udzielała, nad czym ubolewam, ale obiecuję nadrobić :P

Miłej niedzieli Wam życzę :]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry