reklama

Otyłość w ciąży

Akeake - castignus bierze się do skoku tempm bo brane po skoku może zaszkodzić w zagnieżdżeniu zarodka, bo powoduje skurcze macicy, wiem bo też go stosowałam pod nadzorem gin. Bierzesz go na słaby śluz?

reklama
redusia,biore na plamienia i straszny pms, i ogolnie podejrzewam ze mam podwyzszona prolaktyne ale czekam na nowy cykl zeby zrobic badania, sluz mam ok :) a to o czym piszesz to chyba chodzi o wiesiołek, on jest chyba na śluz i wywoluje skurcze, ale mogę się mylić :) na ulotce od cast. jest napisane zeby stosowac nieprzerwanie 90 dni chyba ze beda II krechy to stopniowo odstawiac. Dzieki za odp :)

badania niestety nie było. Groszek po tatusiu chyba z wzrostem :-) do genetycznego usg zarodek musi mieć minimum 4,5 cm a nasz maluch miał dziś 4 cm więc lipka.
kolejne podejście 25.10 więc dzień przed tobą alfa :-D
serducho nadal bije jak maszyna 168 uderzeń na minutę, i mały wariat rośnie :-D skakał, machał rączkami, nóżkami.

usg miało być przez brzuch a jednak dopochwowo bo jak to lekarz stwierdził - przepraszam najmocniej ale nic nie widać bo troszkę brzuszek przeszkadza ale też pewnie dlatego, ze tyłozgięcie.
więc lekarza podejście do tłuszczyku mi się podobało i nie odczułam złego wrażenia i jakbym nie wiedziała o co tak na serio chodzi to nawet bym się nie kapnęła że to przez zwały tłuszczu :-D:-D

No to dobrze ze rośnie i ze serducho bije.:-)
Ja dzień przetrwalam bez@ jutro 32 dc i 12 dzień od owulki zobaczymy czy przetrwam.
Ewelina przyponij jak to było u ciebie w którym dniu cyklu robilas test?
Idę zaraz spać wiec życzę wszystkim spokojnej nocy, miłych snów a starajacym owocnej nocy

Witam porannie :-) widze ze ranny ptaszek w postaci Marci juz był;-)
Pogoda u nas straszna wczoraj lało cały dzien masakra:baffled: nerwa mam bo prania kupa a nie schnie :wściekła/y:a nastepne w kolejce ....uroki piecio osobowej rodzinki wieczne hurtowe ilosci prania:-p .Patusia uspokoiła sie troszke i spi ladnie ostatnimi czasy :-) moj m zakochany na maxsa w corci:szok::-D:-D a przewrazliwiony bardziej niz ja :cool2:..dzien x(tz chrzciny) zbliza sie nieubłaganie :-p nie lubie robic takich imprez stresuja mnie :sorry2:...

Starajacym sie dziewczynka podwójnych kreseczek ,a ciezaroweczką odpoczynku i relaksu;-) a mamusiom przespanych nocek:-D.... Miłego i oby słonecznego dzionka..:-) :-):-)

Witam się i ja :-)
ja robiłam test 16 dnia po owulacji potem 18-tego, 19-tego i tak dalej :-) aż w końcu 24-tego dnia po owulacji były grubsze krechy bo te wszystkie wcześniejsze dopiero po 5-7 minutach i takie ledwo ledwo ... ale to może dlatego, że zaszłam później niż w owulacje ale któż to wie .... :-D

tak się dzisiaj zaczęłam zastanawiać czy nie powinnam się zacząć martwić, ze groszek w ciągu dwóch tygodniu urósł niecałe 2 cm tylko ale po co schizować ..... lajcik. oby do kolejnego czwartku ...

eeee... w sumie to nie w ciągu 2 tygodni - teraz zdałam sobie sprawę ... przecież wtedy nie byłam we wtorek tylko w czwartek, czyli nie 14 dni a 12 he he he no to jest różnica ... tak sobie tłumacze tylko ....
lekarz wczoraj mi powiedział ... "mały potomek będzie chyba niski ..." a potem wzdrygnął się i zmieszał i poprawił " albo niska" więc pierwsze słowo do dziennika :-) jak powiedziałam, że eeee... to po tatusiu to zaczął się śmiać.

Ostatnia edycja:
Melduje sie i ja... Po wczorajszej akcji Karola, Tyslaw Bezmozgi wykazal sie inicjatywa i rano pol chalupy mialam w polmetrowych, bialych bryzgach. Bezmozgi jednak cos tam we lbie musi miec i to cos jest zorientowane wylacznie na wykradanie zarcia, a ten kretyn znalazl garnek z dziecinnym grysiczkiem na kuchence, A po mleku to on rzyga dalej niz widzi, wiec... Dziecie moje odmowilo dzis kategorycznie porannej kaszki z butli, za to wciagnal dwie kanapki, takie z polskiego chleba z foremki. No, chyba dojrzal do zmian.
Poza tym szok nas dopadl okrutny, dostalismy telefon, ze nasz landlord nam chce oddac bonda. Wszyscy moia, ze predzej UK palmami porosnie niz "ciapaty" odda kaucje, a tu, prosze... SZOK! Potracil 100 funtow tytulem rachunku za prad (moze cos zaokraglil, moze i nawet to nie), zadzwonil ze wprowadzili sie nowi lokatorzy, wplacili kaucje i on chce nam nasze pieniadze oddac. A Rajmund nawet sie nie upimonal, bo przeciez wiadomo, ze jak wyznawca Allaha ma mozliwosc cos przykroic, to na bank przykroi, przeciez u nich to lezy w kulturze - glupi klient to blogoslawienstwo dla czlowieka interesu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry