reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Witam sie wieczornie ;) narzekacie na pogode, a w Trojmiescie jest pieknie od wczoraj ;) a wiec korzystamy z Jaskiem z ladnej pogody ;) macierzynstwo wciaga hehe tak ze nie ma sie czasu na nic ;) plecy mnie bola od noszenia mojego klopsika, a on sie maruda zrobil w dzien wiecej nie spi niz spi...pol dnia dokazuje, a o 17 jak juz zbliza sie pora spac (bo ok 19.30 go kapie) to on zasypia i musze go budzic. Miala dzis byc u nas polozna ale mial stluczke i nie dotarla...
Marcia i Klaczek kiedy testujecie? Czekam na dwie krechy ;)
Dobrej nocy.

Lolcia ja tez czekam na te dwie krechy ale narazie jest trochę wcześnie i jak wytrwam to moze z klaczkiem w niedziele sie przetestujemy. Tak sie boje rozczarowania ze boje sie testu jak cholera.
Fajnie ze mozesz z Jasiem chodzić na spacerki życzę wam samej słonecznej pogody:-)

no i sie stalo. wierzylam ze karmienie cyckiem powoduje jakis tam spadek wagi a tu lipa z brzoza - przytylam no :-( ale to wina meza!

dzis Oli postanowil poszukac cycka u taty, nie znalazl i wrzask a ja ubaw po pachy z tego jego ciumkania :D

dziewczyny, ile Was testuje w najblizszym czasie? bo musze wiedziec kiedy kciuki zaciskac :)

Kurde nie dam rady spać a z rana i tak po 6 musze wstać bo Pati na rano do szkoły. Mam pytanie czy badania hormonalne są refundowane?
Martusia ja z klaczkiem testujemy i nie wiem czy ktoś jeszcze. Nie lubię chodzić teraz do toalety bo za każdym razem wpatruje sie w ten papier czy widac krew czy nie.
Spróbuje zasnąć dobranoc! Do jutra po 6:-)

Witam się również.

Marcia - są refundowane, jeżeli dostaniesz skierowanie od gina, wszystko możesz zrobić na NFZ, ale oni niechętni są do dawania.

Indziorko - gdzie jesteś i czy wszystko ok, daj znać bo długo coś nie widać wieści.

Dlaczego pytam o te hormony bo moja koleżanka tez stara sie o dzidzie i ponad rok nic i zapisała sie do pani doktor na NFZ ale powiedziala mi ze wszystkie hormony musi zrobic prywatnie i zastanawiam sie dlaczego . Sama tez sie do niej zapisałam na 29 i chce miec pewność ze te badania są refundowane to ja zapytam dlaczego mam iść prywatnie skoro mozna je zrobic na NFZ.
Bo u mnie chyba nici bedą z testowania bo temperatura mi sukcesywnie odrobinie spada i dzisiaj z rana jakby trochę sluzu podbarwionego krwią było także nastawiam sie na @:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry