Witam sie niedzielnie
wlasnie jedziemy na spacerek, pogoda wciaz sprzyja ma tak byc do srody wiec trzeba korzystac
po zmianie mleka z Bebiko na Bebilon Comfort mojego Jasia przestal bolec brzuszek
kurcze Mlody ma dopiero ponad 2 tyg a mi sie juz marzy brat albo siostrzyczka dla niego hehe, ale to dopoero za 2-3latka...ciekawe czy za te kilka lat zajde w ciaze bez problemu hmm watpie. W ogole to mam nadzieje ze za te kilka lat jeszcze ktoras z Was tez znow bedze sie starac
co bym nie byla tu sama
hehehe
Klaczku i Akeake nadal trzymam za Was kciuki.
Marcia30 w koncu napewno sie uda
przesylam pozytywne poklady energii
)
Klaczku i Akeake nadal trzymam za Was kciuki.
Marcia30 w koncu napewno sie uda
Jedyne co mnie dziwi, że tempka dziś o kreske w góre mimo, że od wczoraj zeszłam z 2 do 1 tabl. luteiny, hm. Poza tym jestem wściekła, o dziwo nie o brak kreseczek tylko mnie totalnie rozłożyło dziś popsucie się telefonu i muszę na gwałt znaleźć jakiś nowy tani i fajny :-(
pocieszam się tym, że najwyraźniej to rodzinne, bo ja też tak miałam jak byłam mała że mi wrastały i ropiały tak że już chcieli mi zrywać paznokcie, ale mama wynalazła jakiegoś lekarza który dał na to dobrą maść i przeszło, niestety było to 20lat temu, a ten lekarz wtedy już był starym dziadkiem więc pewnie już nie leczy...eh mam nadzieje że jemu też zapiszą jakąś maść i to przejdzie, bo nie dam żeby mu ktoś zrywał paznokcie