reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dzień dobry!
Jak zapewne widac na suwaczku 12 lat minęło jak jeden dzień.....:-D
Mój mąż nigdy nie pamięta o rocznicach i urodzinach a ja mu nie przypominam, strzelam focha, a on jak widzi ze ja jestem zła to zaczyna glowkowac i wie ze o czymś zapomniał wiec wtedy leci po kwiaty. Czasami mu sie zdarzało ze pamiętał.
A u mnie dalej powiedzialabym plamienie a nie @ wczoraj nawet bez podpaski przechodzilam bo miałam swedziawke bo lapnelam w sklepie jakieś nowe alwaysy i nie zobaczyłam ze są perfumowane , dostałam uczulenia:tak:
No nie bede wam już marudzic, poleze jeszcze trochę i jadę podbijac oszoloma. W niedziele zawsze jadę na 9 jak otwierają wtedy jeszcze ludzi nie ma
To miłego dnia!

reklama
Marcia kolejnych wspólnych lat:)
Ja z moim A to dopiero 10 lat się znamy, a po ślubie 2,5 jedynie:)
Miłej niedzieli. Ja planuję wyjście z dziećmi do koleżanki, bo dziś sami jesteśmy, ale zobaczymy czy pogoda pozwoli.

Marcia wielu lat razem i wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:-) :-)

Moja młoda spała od19 do 5 rano :szok: :szok: :szok: 10h wreszcie sie wyspałam:-D:-D:-D znowu cos na krztałt @ do mie przylazło trzeci raz juz od 30 pazdziernika :szok::no:....

Miłej niedzieli kofane dziewczynki:-D:-D

Marcia, gratulacje przede wszystkim. Powiem Ci, ze moj tez nigdy nie pamieta. Do tego stopnia, ze kiedys w Dzien Kobiet, (ja w pracy) dzwoni do mnie i pyta czy nie wiem kto wazny w miescie umarl bo masa ludzi po ulicach z kwiatami chodzi. Ja mu ze 8 marca jest a on dalej niekumaty. :-D

U nas pogoda ze tylko w leb sobie palnac...

Witam się :)

Goście pożegnani, można weekendować ;) Ale bardzo przyjemnie było :)

Marta Wszystkiego naj :) Już ładna rocznica Wam się uzbierała ;) A co do różnicy wieku... w miłości nie jest taka istotna :p Mój jest straszy 9 lat i żyjemy dogadując się, a przecież też w sumie "gówniara" przy nim byłam jak się poznawaliśmy ;) Dużo wzajemnego zrozumienia Wam życzę i cierpliwości do siebie ;) Siły nie życzę, żebyście się nie pozabijali :D Na prawdę wszystkiego naj;)

Kłaczek Ja pogodę za oknem mam wspaniałą- miał być deszcz i słońce jak na wiosnę, a nie jesienią :p Meble rewelacja- stolik jest świetny- uwielbiam takie rzeczy, a kanapy masz rację niby się wpisują w "wiejski domek", ale mają taki jakby wiktoriański krój ;) tez mi się podobają :D

dzewelajna ja w sumie miałam często kucia i ciągnięcia na początku i jak rozmawiałam z lekarzami o tym to niby taka moja uroda, bo w badaniach i na USG zawsze było ok ;)

reklama
Indziorka, kanapy pasuja mi ogolnie kolorem, fasonem i wielkoscia. Mebelki do salonu sie dobierze pod sofy i bedzie gucio. Cos mi nawet po glowie chodzi i to przestaja byc sosnowe mebelki, a zaczyna cos bardziej fikusnego - wirazowe szklo itd. Bardziej te klimaty: Solid Wood Corner Unit | eBay

Skonczylam kac(z)orka:

Do góry