Hej
Nadal kciuki za
Indziorke choc moze juz ma małą przy sobie
Marcia, dobrze ze idziesz na konsultacje, pewnie ze nie ma co samemu decydowac a lekarz od tego jest zeby rozwiewac watpliwosci

Moze Ci usg zrobi i bedziesz wiedziala na czym stoisz. I mam pytanko do Ciebie, bo mysle o tej insulinie i chyba juz nie ma sensu robic badan jak zaczelam brac metformax, bo i tak wyjda niemiarodajne? W sumie jesli mam te insuline zla to ten lek i tak bym brala na to wiec na jedno wychodzi.
U mnie od rana awaria prądu ale juz naprawili i moge poleniuchowac w lozku z lapkiem

Dodzwonilam sie na razie do jednego szpitala, ale mam dobre wiesci, jesli sie ma szczepienie na wzw, dokumentacje itd, to trzeba isc sie zapisac na izbe przyjec i sie czeka 1-1,5 miesiaca tylko na laparo tego pecherzyka
Ekstra, moze na slub bym sie wyrobila

Zobaczymy w srode ide do ogolnego po skierowanie i jeszcze pogadac o tym zabiegu. Jedynie to sie teraz stresuje tym czy u otylych robia laparo bo sie w necie naczytalam... ale lekarka ktora mnie kieruje na ten zabieg nic nie wspominala wiec moze bedzie ok i sie nie doczepia ze najpierw musze schudnac ze 20 kg ;( Apropo chudniecia to po niecalym tygodniu przechodzenia na diete i troche wiecej ruchu zeszlo mi ok 1kg ale w sumie nie wierze bo mam głupia wage
Milego dnia