reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Oj dobra,wrzucam tu ale bez twarzy :p Ogladajcie bo moze pozniej usune ;))

IMG_0035.jpgIMG_0039do pokazania.jpgIMG_0069.jpgIMG_0100do pokazania 2.jpg

Załączniki

• IMG_0035.jpg
    IMG_0035.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 106
  • IMG_0039do pokazania.jpg
    IMG_0039do pokazania.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 117
  • IMG_0069.jpg
    IMG_0069.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_0100do pokazania 2.jpg
    IMG_0100do pokazania 2.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Akeake super focie. Widzisz- dużo strachu a jakie efekty potem:) To teraz do roboty z mężusiem hihi.
Ewelinka jak tam pizza?Ależ ja bym chciała poprzytulać maleńką istotkę znowu:) już mi wszystkie "przeciw" poporodowe minęły:)
Kłaczku a jak tam u Was?

Akeake slicznie wygladalas.
ja dzisiaj mialam tak intensywny dzien ze ledwie widze na oczy.

pietrucha przytulanka byly dzien przed owu i w dniu owu ale ja nie licze na cud za duzo sie dzialo i zbila mnie ginka z tropu mowiac ze widzi pecherzyk gotowy do pekniecia a to bylo tydzien po mojej owulce ( moj monitor pokazal wzrost estrogenu a potem lh i mialam objawy owu) ale w sumie nie wiem moze wtedy nie bylo owu jak mi sie wydawalo .....poprostu zbila mnie z tropu a poza tym powiem wam ze przez ostatnie kilka dni to mam jakies dziwne klocie raz prawy jajnik raz lewy to cale podbrzusze pobolewa tak jakos dziwnie .

ide spac dobranoc

Marcia, ania dobrze prawi, moze akurat obie zaskoczymy jak mamy inne sprawy na glowie :D Ale mi sie nic nie chce,len totalny -_- Ale jutro znowu czeka nas sporo zalatwiania wiec sie rozruszamy, musze zrobic fote do nowego dowodu :-D I caly czas sie jaram moja obraczka, ktora tak pieknie komponuje sie z pierscionkiem :p Ehh, powiem Wam, ze na slubie byl moj brat z 17miesiecznym synkiem, i jak mi go dali na kolana to moglam tak siedziec non stop i go nie oddawac :p Smutno mi wtedy bylo, tym bardziej ze musialam wyjasniac ploty ze nie,nie jestem w ciazy,tylko jestem gruba,ehhh.

No ale niewazne, teraz trzeba trzymac kciuki za Dzewelajne i jej malucha:tak: Ktora tam nastepna sie bedzie rozpakowywac?:)

akeke powiem tylko tyle WYGLĄDAŁAŚ PRZEPIĘNIE!!!!!!

z nazwiskiem to jest roznie, mi po slubie czasem sie zdarzalo pisac panienskie hahaha ale mąż sprowadzil mnei na ziemie w szybkim tempie
:-)

dzewelajna kcukacy mnie bola od trzymania ich,rozpakowuj sie szybciej

akeke i marcia za was trzymam w drugiej rece kciuki,tez byscie sie pospieszyly :p:-D

e e e ... nie tak szybko :-D dajcie mi jeszcze nacieszyc sie spokojem w domu :-D
utro na 17 do szpitala a w czwartek rano ciachanie ... ehhhh....

Hej hej:)

dzewelajna :) Fajnie, już będziesz tulić jutro maluszka..a nie brzuszek :)
akeake - ojjj laska, ale pięknie!! :) Super,czekam na zdjęcia z głowami na priv ;-)
marcia i akeake - cholera, oby zaskoczyło tym razem :)))))) Mocno zaciskam za Was kciuki:*

Długi weekend przed nami, dla mnie w sumie żadna różnica, bo i tak sama w domu... jakoś w czwartek ma przyjechać bratowa z dzieckiem i brat drugi z żoną i dzieciakami, no i moi rodzice będą...więc nudzić się nie będę na pewno.. ale męża nie ma..kicha:/

reklama
Do góry