Dzieki za wszystkie komplementy, jak bede miala wiecej fotek to cos jeszcze pokaze
Ewelinka, nadal kciuki trzymam, wszystko bedzie dobrze,rachu ciachu i dzidzia bedzie z Tobą

Denerwujesz sie czy raczej ze spokojem skoro wiesz jak to bedzie wygladac ?
Poooza tym, zrobilam dzis fotke do nowego dowodu, odwiedzilismy tesciowa, wszyscy sa zachwyceni naszym przyjeciem, placilismy dzis w restauracji reszte kaski i sie okazalo ze siostra cioteczna tak sie zachwycila miejscem itd,ze w sierpniu tez tam robia przyjecie

Ale walnelismy troche gafe,bo nie dogadalismy sie wczesniej, Mąż chcial dac menadzerce i dwom klenerkom napiwek za super obsluge itd, dla mnie to zbedny wydatek bo napewno ich obsluga byla wliczona w koszta, no i nic nie dalismy dzis,sie poklucilismy itd, a teraz sie czuje glupio i chyba w czwartek skoczymy tam na obiad i to naprawimy i damy im po jakims napiwku tlumaczac ze tyle mielismy na glowie ze nam wylecialo. Sama nie wiem, ale Mąż siie focha o to strasznie wiec niech juz bedzie jak chce
Strasznie mnie dzis boli w prawym boku, i troche jak na okres,nie wiem co sie dziejemczy bedzie owu,czy nie... Taki caly czas rozpierajacy jakby bol, moze to pecherzyk rosnie

A śluz zawsze mialam rozciagliwy,ale bialawy,a teraz idealne bialko, no w szoku jestem. Dziś muszę Męża zaciagnac do alkowy
Buziaki dla Was!