akeake
Fanka BB :)
U nas dzis miesiac po slubie
Własnie mi Mąż przypomnial bo jakos nie zwrocilam uwagi 
Sukkub, dzieki za rady
Niestety pociag odpada,bo nie usmiecha nam sie podroz 13h z przesiadkami, a na miejsce docelowe jeszcze tez trzeba jakims busem sie tulac, a finansowo niewiele taniej by wyszlo, ale jestem dobrej mysli,jutro dzialamy, mam nadzieje ze znajdziemy jakiegos kompetentnego mechanika
A ta osoba to taka wnerwiajaca panna, ale trzymam go za slowo i zobaczymy czy nie odbierze jutro telefonu od niej, bo za bedzie sie upominala to pewne... a przysluga oczywiscie za free bo ona taka biedna.
Nie wiedzialam ze robia kanalowe na nfz
Zobaczymy na ile doktor jutro wyceni szkody
) Ale juz mnie trzesie na sama mysl, nienawidze dentystow, choc ten jest mily i rozumie moje fobie 
Z Twoich przepisow na razie chce zrobic kluski slaskie, nigdy nie robilam a wydaja sie proste
Jak cos upichce to podziele sie wrazeniami
I tez lubie wszelkie strony z DIY itd, polecam Pinterest, ale ta stylowi tez ciekawa
Jak tam u Was pogoda,tez tak ponuro? Az nic sie nie chce. Z nudow z mezem sie zasmiewamy nad strona cat versus human
Normalnie z zycia wziete 
A, zapomnialam, Sukkub jak tam latasz po łąkach itd to uwazaj na kleszcze! Nie wiem jak u Was,ale tutaj chyba istna plaga,nas na szczescie nie dorwaly,ale kotka mimo ochrony jakimis plynami regulanie przynosi te france

Sukkub, dzieki za rady
Nie wiedzialam ze robia kanalowe na nfz

Z Twoich przepisow na razie chce zrobic kluski slaskie, nigdy nie robilam a wydaja sie proste
I tez lubie wszelkie strony z DIY itd, polecam Pinterest, ale ta stylowi tez ciekawa
Jak tam u Was pogoda,tez tak ponuro? Az nic sie nie chce. Z nudow z mezem sie zasmiewamy nad strona cat versus human
A, zapomnialam, Sukkub jak tam latasz po łąkach itd to uwazaj na kleszcze! Nie wiem jak u Was,ale tutaj chyba istna plaga,nas na szczescie nie dorwaly,ale kotka mimo ochrony jakimis plynami regulanie przynosi te france